Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Skrypty powracają

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Na filmiku, który zobaczycie poniżej możecie zauważyć jak fajnie jest pobawić się z SuperNade'mi, FullAmmo oraz MedicKit2!!!

Jeżeli ktoś życzyłby sobie owego skrypta, lub jakiegoś innego niechaj śmiało pisze na gg lub skype i czasem PW (lecz nie preferuję).

Przepraszam za jakość filmu oraz za nie rewelacyjny popis :P

PS. Wilczek sorka za nazwę, ale nie chciało mi się robić nowego konta xD

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Przenoszę do działu Media. Jeżeli chcesz go udostępnić to nie na gadu gadu, skype tylko w dziale download.

Bardzo fajnie, że skrypty wróciły - ale pewnie na niedługo :)

@Down, czyżby ? Już w dziale download są skrypty ;) A niemcy wynaleźli znów.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tylko ja mam owy sposób, więc na dłużej ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP

Nie tylko ty masz owy sposób -,-

Na niemieckim forum jest ByPass do CRC, więc to tylko kwestia czasu zanim wyjdzie ich więcej. Na MPc juz byl inny skrpyt i chyba nie twojego autorstwa.

Poza tym Toxic robi skrypty od dłuższego czasu (pewno używając bypassa). Ostatniego wydawał w Halloween -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na niemieckim forum już są granaty 500 więc nie tylko ty masz to.

BTW

Ty jesteś autorem tego scryptu ? i ty za to chcesz kase hah xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mają na forum niemieckim bo sprzedałem, więc się nie dziw. I ja jestem autorem ;)

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...