Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Metin2 File Archiver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc jak w temacie, mam problem z Metin2 File Archiwer a dokładnie z folderem Output który "tworzy się sam" po wyszukaniu pliku root.

Tam gdzie mam root otwieram katalog wyszukuje root , otwiera mi się okno pisze że wszystko ok, i gdzie mi się utworzy filder Output klikam Enter lub Spację. Po wejściu w dany folder nie ma folderu Output ;/.

Dodam że zaznaczyłem kratki w :

- Extract - Create XML

-Item_proto - Packer

-mob_proto - Packer

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Dodam też, że próbowałem używać Metin2 File Archiver 2.3 ale tam potrzeba Net Framework 4.0 a to podobno nie działa na Xp, posiadam Net Framework 3.5 czy jest jakaś wersja File Archiver która odpali ??, a i jeszcze jedno jak instaluje Metin2 File Archiver to wyskakuje mi wirus, na stronkach czytałem żeby wyłączyć antywirusa, czy to może być problemem czemu mi nie działa ???

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dodam też, że próbowałem używać Metin2 File Archiver 2.3 ale tam potrzeba Net Framework 4.0 a to podobno nie działa na Xp, posiadam Net Framework 3.5 czy jest jakaś wersja File Archiver która odpali ??, a i jeszcze jedno jak instaluje Metin2 File Archiver to wyskakuje mi wirus, na stronkach czytałem żeby wyłączyć antywirusa, czy to może być problemem czemu mi nie działa ???

też mam ten problem :D nwm jak to zrobić :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...