Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry FPS

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrej pierwszoosobowej gry multiplayer FPS z ładną grafiką, rozbudowaną dosyć (dużo map, broni itp, dobrze by było jakby były klasy, systemem lvli itp.) gdzie możnaby było zagrać snajperem (moja ulubiona funkcja :D). Znaleźć jakąś campę dobrą, na dachu, w oknie itp., nie tak jak np. w CA, za skrzynką się chować. Dobrze by było, gdyby gra była osadzona w wojennym klimacie. Macie jakieś pomysły? Gra nie musi być darmowa.

Grałem w:

- Combat Arms

- Team Fortress 2

- Warrock

Nie podawajcie mi CSa. Najlepiej żeby do gry nie było zbyt dużo hacków, ew. płatne, zeby dało się grać z ucziwymi graczami.

Za pomoc będą like.

Opublikowano

A.V.A

Warface

Blacklight: Retribution

możesz sprawdzić Hawkena (gra o mechach ale podobna do walki ludzi, jest snajper)

jeszcze:

combat arms - fajna ale dużo idiotów

1213o.jpg

Opublikowano

Ja najbardziej polecam A.V.A. Jest tam osobna klasa snajpera, aktualnie to mój ulubiony FPS przez sieć.

A co najlepsze prawie nie ma w niej hackerów co jest rzadkością w tego typu grach.

Oprócz tego jeszcze:

Arctic Combat

Crossfire

Opublikowano

A.V.A chodzi o Alliance of Valiant Arms?

Tak, naprawdę polecam ci tą grę.

Według mnie to najlepszy darmowy sieciowy FPS.

Opublikowano

Jaki masz komp? Bo to zależy w jakim przedziale szukać :)

Battlefield 3

Battlefield: Bad Company 2

PlanetSide 2

Blacklight: Retribution

Warface

Sniper Elite V2

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...