Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konczy mi sie umowa na telefon co brac?? Tmobile umowa 65zl. za 50zl mam do wyboru xperie j i sgs2 w drozszej cenie paru stów..., co brac?? a moze jeszcze cos innego?

Opublikowano

xperia j podoba mi ie ze wzgledy ze ma gorilla glass (?). Oczywiście, że NIE mini po tym niewypale jakim jest sg mini nie wezme nic co jest mini. Zastanawialem sie nad lg swift L9, ale nie wiem jak to dziala. nie da sie instalowac apek na sd... moze cos z tych "wyprzedazy" ze strony t mobile mi polecicie w abonamencie nie wyzszym niz 65 zl??

Opublikowano

Samsung Galaxy S II - zajebisty telefon ( przepraszam za słownictwo :-) ). Jest już trochę czasu na rynku,ale i tak ma cztero - cyfrową cenę, dalej jest aktualizowany i potrafi dokopać niejednemu 4jajowcom ;) Oczywiście polecam SGS'a

Opublikowano

a sg ace 2?? lepszy od xperii j?? Co lepsze jeden a lepszy procek czy dwa słabsze rdzenie?? Dodam ze zalezy mi glownie na ts3 i dostepnosci apek oraz plynnego chodzenia systemu wraz z flashem i google chroom. Co do s II to troche szkoda mi kasy na cos co nie bedzie juz tak rozwijane i nie chce placic im za rozreklamowanie, mimo ze wiem ze ten telefon jest dobry wole cos tanszego.

Opublikowano

Ace2 jest daremny, znajomy go zabrał, po pierwszym ekstra wrażeniu jak trochę zasyfił go aplikacjami itp chodzi gorzej niż stare nokie przysyfione grami

Nie zastanawiaj się i jak masz możliwość to bierz SGS2 , od dwóch lat mam dwa takie telefony w domu i nie powiem jednego złego słowa ;]

@DOWN ..

Jest daremny ...

Przy większym eksploatowaniu telefonu wymięka jak pierwsze symbianowskie nokie ;]

A SGS to jest klasa sama w sobie, nawet przy zasyfieniu sobie daje radę znakomicie ;]

Jedyny samsung do którego mam "respekt".

Opublikowano

Ace2 jest daremny, znajomy go zabrał, po pierwszym ekstra wrażeniu jak trochę zasyfił go aplikacjami itp chodzi gorzej niż stare nokie przysyfione grami

Nie zastanawiaj się i jak masz możliwość to bierz SGS2 , od dwóch lat mam dwa takie telefony w domu i nie powiem jednego złego słowa ;]

Nie jest daremny, w porządku telefon, jeśli ktoś jest obyty z androidem. Nawet na stocku większych problemów nie ma.

Xperia J < Ace 2 < S2

Opublikowano

Jeszcze prosze sprawdzic czy w powyzszych modelach jest dostepny i czy dziala: TeamSpeak for Android BETA. Z góry dziękuje.

Opublikowano

wlasnie o to chodzi by ktos kto mial dostęp do xperii j i sg ace2 niech sprawdzą czy mają taka aplikacje w google play. Ts na komorce dla mnie byc musi koniecznie.

Opublikowano

wlasnie o to chodzi by ktos kto mial dostęp do xperii j i sg ace2 niech sprawdzą czy mają taka aplikacje w google play. Ts na komorce dla mnie byc musi koniecznie.

Na pewno Ace 2 będzie miał dostępne więcej aplikacji :rolleyes: .

Na pewno jest, skoro u mnie na Neo V wykrywa...

Opublikowano

Na pewno Ace 2 będzie miał dostępne więcej aplikacji :rolleyes: .

Na pewno jest, skoro u mnie na Neo V wykrywa...

Właśnie nie jestem co do tego pewien. Dostępność aplikacji ZAZWYCZAJ jest zależna od procesora, a xperia ma bardziej popularny qualcom, tak samo jak Twoja NEO V tylko w innej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...