Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opowiadanie "Moje spotkanie z kosmitą" i opis...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dostałem takie zadania....

Na jutro napiszę:

1.Opowiadanie pt : " Moje spotkanie z kosmitą" Nie zapomnij o akapitach i znakach interpunkcyjnych ,

2. Opis kosmity...

Najpierw trzebyło namalować kosmitę więc mój ma :

fioletowe włosy , czółka, sukienke, kozaki, 4 palce :D, i się cały pali non stop :P

Jak dostanę pięć to daję po pięć like'ów / 4, 4like / 3, 3like :P

PozdRo !

Opublikowano

Jak dostaniesz 1 to bedzie jeden lajk? ;D

Opis:

Kosmita był wysoki/niski. Miał dziwny kształt, oraz ciągle się palił niezwykłymi płomieniami. Jego głowa była [jakiś przymiotnik], a na niej rosły długie/krótkie/gęste purpurowe włosy. Twarz miał dziwną, aczkolwiek wyglądała jak (moja teściowa) placek jabłkowy. Jego ręce zdobiły 4 długie palce. Miał on jednak dziwne upodobania dotyczące ubioru, gdyż nosi zazwyczaj skuienkę i kozaki na nogach.

Co do opisu - mało dałeś informacji i musiałem koloryzować. Nie musisz pisać wszystkiego, ale mógłbyś np. coś o nim więcej napisać szczególnie o twarzy. W takich zadaniach dawaj obrazek :P.

Opowiadanie

Wczoraj gdy <> usłyszałem w ogrodzie hałas. Ciekawy co się tam zdarzyło wyszedłem na dwór i zobaczyłem unoszący się pył a za nim duży blaszany pojazd.

Po jakimś czasie z pojazdu wyszła dziwna postać. Była ona <bardzo krótki opis kosmity>. Gdy mnie zauważył wrócił do swojego latającego pojazdu. Podczas gdy myślałem jakby go zachęcić do wyjścia, zauważyłem dziwne znaki na jego wielkim statku kosmicznym. Były podobne do znaków chińskich. Jak tylko nastał wieczór, on wyszedł na ogródek. Gdy do niego podszedłem wyglądał jakby się bał. Dałem mu ziemskie przysmaki, które znalazłem w domu specjalnie dla niego. Szczególnie był zachwycony czekoladą z kawałkami kokosa. Gdy się wreszcie odważył coś powiedzieć, ja nic nie zrozumiałem. Po tym jak ja powiedziałem "cześć", on uciekł do metalowego pojazdu. Nie wychodził przez dłuższy czas więc poszedłem do domu.

Następnego dnia kosmita czekał na mnie szczęśliwy. Okazało się, że on potrafi mówić po polsku. Po godzinie rozmowy bawiliśmy się razen, a że musiał wracać do domu pożegnaliśmy się, a on mnie opuścił.

Mimo, że ten niezwykły osobnik był u mnie tylko 1 dzień, będę go wspominał bardzo długo.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...