Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie łowić ryby? FishBot

puszekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Macie jakieś dobre, sprawdzone miejsca gdzie można łowić ryby?

wymyśliłem sobie imha/węzowe pole ale tam nie ma ryb ;/

mam postać w Chunjo, używam kameramoda i zamieszczonego w nim fishbota.

jak łowie na pustyni/imha/węzowe pole z marmurem rybaka to wyświetla mi się takie cos:

"coś nadziało się na chaczyk, ale nie widzisz, co to jest" czy to oznacza że nie ma tutaj ryb ?:)

Opublikowano

nie da się łowić ryb na pustyni :X GM i tak cie znajdzie gdzie kolwiek :-) Szukaj miejsc mało zaludnionych na Ch4 np.

Opublikowano

Widzialem w jednym z tutow zeby lowic tam gdzie jest duzo osob. Mniejsze prawdopodobienstwo, ze gm do cb napisze :D

Opublikowano

Najlepiej łowić w m1 obok rybaka w mieście ( to chyba obok uriela ) i tak jak napisał up tam gdzie jest dużo ludu.

Opublikowano

a mam takie pytanie w tej opci "wykrywasz GM" to co zaznaczyć? stop botting (działa na łowienie?) czy logaut?

Stop Botting to chyba polega na tym ze jak wykryje GM to ci wyłącza ci boty ktorych używasz w danej chwili na Kamerze [( ale niejestem pewien. Widziałem to na jakims filmiku. Bo sam KM nieużywam. )ale jeżeli tak dzaiała to opcja Stop Botting jest najlepsza. chyba ze Logaut to chyba to ze jk wykryje GM to cie loga z całego metka wiec to co wybierzesz to juz od cb zależy co wolisz.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

a mam takie pytanie w tej opci "wykrywasz GM" to co zaznaczyć? stop botting (działa na łowienie?) czy logaut?

Lepiej Stop botting bo za loga cie zbanują :)

Opublikowano

Najlepiej łowić w zaludnionych miejsach , np m1 na pomoście , z zaznaczoną opcją wykrywacz gm i wyłączanie bota pod komendą /gm , zanim gm wgl zobaczy nasz nick to boty się wyłączą. Przetestowałem na sobie już kilka razy , miałem fishboty na zminimalizowanym oknie , nagle się wyłączyły , loguje się a tutaj gm stał i banował :) , miałem już tak 3 razy i dalej bez bana. Pamiętaj też żeby nie łowić za długo na 1 postaci , najlepiej mieć kilkanaście i zmieniać je co 3 godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...