Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] punkty szkolenia :)

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to max ;D Czyli wychodzi na to że jak upniesz to nie dostaniesz ? Trochę lipa ale z drugiej strony, równouprawnienie :)

Opublikowano

To pewnie przy jakimś większym apdejcie w lato albo pod koniec wiosny. Mapki już dawno nowej nie było... :( Czekam na jakąś na pustyni, duże otwarte przestrzenie i jakieś opuszczone małe miasteczko :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

co 1 ma do 2 panie UP -.-

tak jakoś nie spodziewam się nowości z mapkami.... jak im się nie chce dodawać jakiś broni na nawet i 10 poziom ....-,- nie chce im się znerfić 85 i FAMASA -,-

29 punktów szkoenia to jest max .... jak wbijesz poziom to nie dostaniesz punktów.... wg dobry jesteś jak ty kase na punkty marnujesz o.0

YAY

Opublikowano

a chcialem se kupic... eee wszystko :D mam wszystkie stroje przy nastepnej broni fundatorskiej jak kupie to kupie reszte broni co mi zostalo te gol m24 svd i cos tam jeszcze:D

Opublikowano

Mam 30 lvl i mam 30 pkt umiejętności,więc 29 pkt max jest owszem,ale lvl-owo to nie znaczy,że nie można nabyć oddzielnie...Ja mam w lewym drzewku rozdane 8pkt,a w prawym kolejne 22 pkt 22+8=30pkt i mogę kupić jeszcze pkt,bo już system mi nie przyznaje gdyż mam maks lvl,ale jak uzbieram kredyty to kupuje kolejny pkt i będę miał wtedy 31pkt.Poza tym system zakupu punktów informuje mnie,że mogę nabyć jeszcze 9 pkt do umiejętności czyli jeśli by to z sumować to miałbym 39pkt i to jest właśnie wtedy max.

@Down

Jak miałem 29 pkt i 30 lvl i przy kupowaniu dodatkowego pkt za kredyty pisało,że mogę nabyć 10 pkt,a gdy już kupiłem ten 1 pkt wtedy odświeżyło,że mogę nabyć już 9pkt i wtedy opcja pakietu 10pkt naraz wygasła tzn.znikła i w tej chwili mam już pakiety od 1 pkt bądź pakiet 5 pkt naraz oraz info,że mogę nabyć jeszcze 9pkt.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...