Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bug na 3x kase i 3x reputacje

sokol39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie dowiedziałem się dziś o bugu który może wam się przydać.

A więc, bug działą na ucieczce "High-Stakes"

No to do dzieła :D :

Musimy przejechać ucieczke jako pierwsi, gdy dojedizemy do końca klikam następne az do momentu naliczania sie kasy i reputacji ,po czym nalezy odliczyc kilka sekund w zaleznosci od tego jak daleko zostawilismy drugiego gracza za soba, gdy on dojedzie do końca przechodzimy dalej i wybieramy karte.

Jeżeli wszystko sie uda tak jak napisałem to powinnismy dostać 3x reputacje 3x kasa i dodatkowa częsc z karty której nie bedziemy wiedzieć, taki jak by to nazwać hmm losowy bonus, gdy przejedziecie kilka ucieczek w ten sposób w kryjówce beda na was czekać częsci niespodzianki :D Mam nadzieje że pomogłem :D

Opublikowano

Mi nie działa, nie dostaje więcej kasy. Przejechałem z 10 pościgów.

Mam 2x full moda na kasę z pościgu i dostaje po 16tys. na 1 i 2 miejscu.

Tylko to mnie zdziwiło, że jak byłem raz na 2 miejscu to miałem złotą kartę.

/edit

Tamten bug co był w grudniu/styczniu działa mi.

Popróbuje jeszcze i napisze.

Opublikowano

Mi nie działa, nie dostaje więcej kasy. Przejechałem z 10 pościgów.

Mam 2x full moda na kasę z pościgu i dostaje po 16tys. na 1 i 2 miejscu.

Tylko to mnie zdziwiło, że jak byłem raz na 2 miejscu to miałem złotą kartę.

/edit

Tamten bug co był w grudniu/styczniu działa mi.

Popróbuje jeszcze i napisze.

W ucieczce gdy wszyscy dojadą do mety to zawsze dostajesz złotą, nawet jeśli jesteś 4.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Proponuje zrobić jakiś film instruktażowy w celu uwierzytelnienia działania tego buga :)

Sam spróbuje później ale 3x gotówka (bo na 60 lvlu rep mi nie potrzebny) za ucieczkę, która trwa kilka minut to niewiele. GPWA zdobędzie więcej części i gotówki.

Nie będę porównywał gotówki do tej z SlenfBota bo w czasie takiej ucieczki Slenf zbierze mi około 150 tysięcy ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Niestety nie jestem w stanie zrobić filmiku z powodu takiego że mam słaby komputer ale gdyby sie komuś udało to bym był bardzo wdzięczny ;]

Opublikowano

To działa od dawna dodam też iż najlepiej dojechać jako trzeci wtedy najwięcej jest repa i kasy.

? high stakes to ucieczka dwu osobowa .

Opublikowano

Przecież to zwykły bug jak kiedyś był, tylko, że teraz może 2 jezdzic ;x

Opublikowano

Przecież to zwykły bug jak kiedyś był, tylko, że teraz może 2 jezdzic ;x

Nie wszyscy o tym wiedzą , więc chciałem sie tym podzielić ...

Opublikowano

Jak mogę nie wiedzieć takich poradników jest od chuja w tym dziale tylko ty napisałeś, że 3x więcej, a gówno prawda jest 2x więcej .;x

Opublikowano

Jak mogę nie wiedzieć takich poradników jest od chuja w tym dziale tylko ty napisałeś, że 3x więcej, a gówno prawda jest 2x więcej .;x

sprawdz to dokładnie a potem pierdol głupoty ;]

Opublikowano

Amerykę odkryłeś.
Bug za czasów kiedy to jeszcze Lamborghini Murcielago LP640 było najszybszym autem.
To właśnie dlatego odwiedzam te forum tak od święta...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

To że działa to ja wiem ,ale nie którzy nie potrafią docenić tego ze jednak ten poradnik napisałem, tak może i ten bug jest od dawna ale jak widzicie znajduja sie jednak osoby ktore o tym nie wiedziały wiec jak macie mnie obrażać to lepiej wcale tego nie komentujcie !!!

Opublikowano

Sądzę, że temat został wyczerpany Waszym spamem. Info jest, komu działa temu działa.

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...