Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wlam na konto.

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jezeli ktos wbil mi na konto. Zmienil e-mail, haslo. mam jakies szanse na odzyskanie?

Opublikowano

Hmm chyba raczej już nie.. Bo jeżeli napiszesz do supportu musisz podać e-mail ( chyba ) , na którym akutalnie jest '' powiązane '' z kontem

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Moj kolega mial podobna sytluacje i nie odzyskal konta bo wlasnie ten e-mail jest najwazniejszy.

Watpie ze odzyskasz ale probuj,moze Cie zapytaja o szczegoly konta itp.

sstwc.jpg

Opublikowano

Pisałem niedawno do supportu o to.

Proszę, o to cały tekst:

Witaj, Przywoływaczu

Dzięki za kontakt. Przykro mi słyszeć, że masz problem z dostępem do konta. Abym mógł zlokalizować Twoje konto będę potrzebował poniższych informacji by zweryfikować, że konto należy do Ciebie.

Prześlij mi proszę jak najwięcej z tych informacji:

- Nazwę użytkownika (której używasz do zalogowania się):
- Nazwę przywoływacza (pod którą widzą Cię inni w grze):
- Serwer na którym grasz:
- Data utworzenia konta:
- Oryginalny adres email użyty do założenia konta:
- Miejsce utworzenia konta (miasto/miejscowość):
- Ostatni adres IP użyty do zalogowania się na konto ( http://www.whatismyip.org/ ):
- Jakiekolwiek inne osoby, które mają dostęp do konta:
- Jak uzyskałeś to konto:

Zdaje sobie sprawę, że proszę o bardzo wiele informacji, jednak bezpieczeństwo konta jest naszym największym priorytetem w Riot Games. Poprzez weryfikację tych informacji mogę się upewnić, że Twoje konto nie trafi w niepowołane ręce.

Dzięki za Twoją cierpliwość i współpracę. Mam nadzieję, że już wkrótce powrócisz na Fields of Justice.

Pozdrawiam,
BScythe
Player Support Riot Games

Źle to wyjaśniłem. Nie straciłem konta, ale co by było gdybym np. ktoś mi zmienił e-maila.
Musiałbym napisać do supportu w takim razie, aby odzyskać?

Witaj, Aciek

Jeżeli ktoś zmienił twojego hasła, to oczywiście musisz się skontaktować z nami. Ja chciałbym przypomnieć, że
konta nie wolno udostępniać osobom innym niż wymienione poniżej. Na Graczu spoczywa również pełna odpowiedzialność za zachowanie poufności Danych uwierzytelniających logowania oraz za każdą i wszelkie czynności (w tym zakupy i płatności, jeśli zajdzie taki przypadek) wykonywane za pośrednictwem jego Konta. W przypadku naruszenia bezpieczeństwa, w tym jakiejkolwiek utraty, kradzieży lub nieautoryzowanego ujawnienia Danych uwierzytelniających logowania, należy natychmiast powiadomić o tym Riot Games.

Pozdrawiam,
BScythe
Player Support Riot Games

#Edit

Wydaje mi się to podejrzane. Teraz utworzyłeś temat, że masz do sprzedania diamentowe konto, wiedząc, że jest zakaz.

W dodatku narzekasz, że wystarczy tylko e-mail.

Tak czy inaczej wszystko jasne. :)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...