Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Diana -> czy warto?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Myślę nad zakupem postaci Diana . Szukam postaci assassin z mocnym dmg'iem, dość dobrą wytrzymałością i przydatnością dla teamu. Myślę nad Dianą, grałem kilka razy tą postacią chociażby na becie i spodobała mi się.

Chcę dość szybko zabijać swoich przeciwników i być dość wytrzymałym by nie padać jak mucha oraz być przydatnym dla teamu.

Czy Diana sprawdzi się do tego czego oczekuję ? Prócz tego jeśli możecie podajcie mi +/- waszym zdaniem dla tej postaci :)

Opublikowano

Kazda postac warto kupic:) A z tego co napisales diana powinna ci sie spodobac poniewaz jest cakiem wytrzymala jak na ap i zadaje duzo obrazen.

+ jak dla mnie fajne jest podwojne ulti jezeli trafimy z q

+spory zasieg ulta

+ma slowa dasha i ochronke :)

-bije z bliska (moze to utrudnic lasthitowanie)

u1lc.png
Opublikowano

Diana jest faktycznie tym czego poszukujesz,tez nie potrzebuje zbyt duzej ilosci ap(500) zeby kosic.Ma ochronka/harras/slow/doskok to co fighter miec powinien

Polecam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Diana jest obecnie moim mainem :) Kiedyś ją kupiłem, dostała nerfa i odechciało mi się grać, ale jak spróbowałem ponownie ... Pokochałem ją <3 ;d

Od 6 lvlu zaczyna kosić :) Jak najbardziej Ci ją polecam.

+duży dmg

+świetna passywka (dostajemy tak jakby 5 skill)

+ochronka zadająca obrażenia

+doskok bez cooldowna po użyciu umiejętności Q, a nawet jeśli jej nie użyjemy to cd jest tylko ok. 12 sekund ?

+przyciągnięcie i slow

Opublikowano

Diana jest bardzo dobry assasinem z zbalansowanym DMG oraz dobrą wytrzymałością. Przed nerfem była istnym kombajnem zarówna na mida jak i na jungle. Teraz gdy zmniejszyli jej DMG oraz tarcze jest słabsza i to odczuwalnie dla osób które nią grały, jednak dalej jest godna polecenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...