Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaznaczcie żródło zdjęcia, skopiujcie link, otwórzcie nową kartę na przeglądarce, wklejcie link, dajcie enter i powinno wam wyskoczyć zdjęcie, przynajmniej mi wyskakuje

Opublikowano

tobie wyskakuje bo to jest skrot do twojego folderu kiedy my to probujemy to wtedy otwiera sie skrot do naszego komputera rob tak jak u gory pisalismy

Opublikowano

kamilpolok robie tak jak mówisz i nic to niedaje

smd nieudawaj kozaka bo robie to pierwszy raz, więc mam prawo do pomyłek a od debili to wyzywaj kolegów albo rodziców

Opublikowano

kamilpolok robie tak jak mówisz i nic to niedaje

smd nieudawaj kozaka bo robie to pierwszy raz, więc mam prawo do pomyłek a od debili to wyzywaj kolegów albo rodziców

Spokojnie. Wrzuć tego screena na pulpit, potem wejdź na hosting nawet ten mpc, wrzuć screena daj link i już.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored nie chcę spamić i przepraszam jeżeli to tak zabrzmi ale mam wrażenie że ten pan chcę zrobić albo jaja albo nabija posty

Opublikowano

Dektored nie chcę spamić i przepraszam jeżeli to tak zabrzmi ale mam wrażenie że ten pan chcę zrobić albo jaja albo nabija posty

Nie już ok:P Znam go trochę z CA możliwe, że nie umiał zrobić takich rzeczy(mało na forum siedzi)

Co do buga: Nie jest on banowany. Dlaczego? Jeden ziomek wskoczył na krawędź i kucnął. Drugi na niego wskoczył i tyle z magi ;) . Jest to zwykły "trick" dostaje dmg jak i je zadaje więc nic mu nie grozi. Sam tak czasem robię, nudząc się na ftkach :).

Opublikowano

Jest banowany ponieważ granaty mu nic nie robią a jeżeli osoba pod nim zginie on będzie latał w powietrzu.

76561198090890807.png

Opublikowano

Jest banowany ponieważ granaty mu nic nie robią a jeżeli osoba pod nim zginie on będzie latał w powietrzu.

Granaty dmg może i nie walą. Ale to jest normalne "podsadzenie" kogoś na sobie. Nie dostał się jakoś w trudny sposób. Po prostu na kogoś wszedł i tyle.

Opublikowano

No jak sobie chcesz, powodzenia w podsadzaniu na publicu xD

Nawet jeśli jest to banowane to w małym stopniu. Nie widziałem jeszcze na taki "trick" reporta, bo mało to komu przeszkadza, jak ktoś na kimś stoi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...