Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pamiętacie jeszcze tą grę?

lolo1221

Tactical-Ops  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Spopularyzowa? gr? (zrobi? stron?) ?

• Zrób koniecznie !
      1
    • Nie wiem, zdecyduj
      2
    • Gra jest za stara i trzeba gra? w najnowsze gry
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Mam do Was pytanie: Czy jeszcze pamiętacie grę "Tactical-Ops" ? :) Otóż od dłuższego czasu zastanawiam się, czy nie spopularyzować dzisiaj tą grę, ponieważ jest bardzo fajna, dobrze tą grę wspominam. Chciałbym założyć stronę WWW o tej grze, ale się chce spytać, czy to jest dobry pomysł. Tutaj właśnie stoję, bo nie wiem już czy założyć stronę, czy nie. Lub czy może nic nie robić? Napiszcie lub zagłosujcie w ankiecie! :)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Pamiętam tą grę, kiedyś często w nią grałem na moim starym kompie.

Miała nawet swój dział na forum.

Nie wiem ilu ludzi aktualnie w to gra, ale według mnie ta gra już "umiera" (to tylko moje zdanie) i nie wiem czy taka strona zyskałaby jako taką popularność.

Jeśli wiesz, że są ludzie którzy dalej w to grają i chcieliby takiej strony to czemu nie.

Popytaj się innych np. w grze czy chcieliby taką stronę nt. Tactical Ops.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że gra miała swój dział na forum :) W Polsce istnieje chyba tylko jedno aktywne forum, a serwery jak PolishCTF już nie ma :( Dzisiaj istnieje 28 serwerów, z czego 8 serwerów jest "używane". Masz rację; Gra umiera, ale każdy, kto w to gra (lub grał) na pewno dobrze wspomina tą grę i chciałby przywrócić jej popuarność :) Chętnie zrobiłbym stronę, ale chce też wiedzieć, co wy o tym myślicie. Również jak napisałeś popytam ludzi na serwerach czy chcieliby stronkę. A i na wszystkich serwerach może gra z 70 graczy ;( Dlatego chciałbym spopularyzować grę

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

@UP: Zagrałeś może w tą grę w ogóle ? :) Wiesz, ja swój pierwszy gaming zaczynałem od tej gry. Ale i tak dzieki ze oddales głos

48061.gif

Opublikowano

Przez chwilę pewnie a ja w tą grę gram w sumie ponad 8 lat ;) I od tej gry zacząłem swój pierwszy gaming

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...