Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Bakasura

OdwolanieUki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co można powiedzieć o bakasurze... Skok, heal, burst do speeda ( pasyw, spell ), true damage, slow + aoe - ulti.

Postać świetna, tylko trudna jak na początek.

Łatwą postacią na początek będzie bastet

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja Ci osobiście polecam Anhura. Jest to bardzo przyjemny a zarazem mocny bóg. Jak na razie jest na rotacji, więc możesz nim ćwiczyć, jeżeli Ci się nie spodoba, to może Thor? To wszystko zależy jaki typ lubi, będzie łatwiej mi Tobie pomóc.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Ja polecam Lokiego. Za pierwszym razem moze ci troche nie isc ale po 3-4 meczach kosisz wszystkich.

A jesli nie Loki to Bastet dobre skille i ciekawy ult.

Opublikowano

moim zdaniem takiego tanka trudniej ogarnąć niż bakasure. Bakasura dobry jak sie ogarnia malo ma zycia ale za to jego skillem na leczenie sie duzo zycia dostaje czyli jak sie k0gos bije to warto by obok byl minion by sie uleczyc. duzo unikow itemy na lifesteal attack speed i jazda

Opublikowano

wg mnie najlepszy na poczatek dla ciebie byli by .... thor,loki,bastet bardzo latwo ich ogarnac i sa dobrymi postaciami jesli lubisz grac na midzie neith wymiata ulti do dobijania wrogow,skok,heal,stun

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bakasura jest dosyć trudny trzeba wiedzieć kiedy można zaatakować gdyż ma mało hp poćwicz kali dostała buffa naprawde silnego ;] Polecam Ci ja wykorzystaj jungle.

Opublikowano

Bakasura jest ok, tyle że na początku meczu za dużo nim nie zrobisz, ale po wymaksowaniu, kupieniu odpowiednich itemów to prawdziwa maszyna do zabijania. Mój największy cios krytyczny Bakasurą w normalnym meczu to +/- 900. Na początku wystarczy maksować skill drugi czyli zjadanie miniona, bo to daje nam dużo życia. A potem już jak chcesz. Polecam, ale sam preferuje Ranged Physical's niż Melee Physical's ;p

Opublikowano

Bakasura jest ok, tyle że na początku meczu za dużo nim nie zrobisz, ale po wymaksowaniu, kupieniu odpowiednich itemów to prawdziwa maszyna do zabijania. Mój największy cios krytyczny Bakasurą w normalnym meczu to +/- 900. Na początku wystarczy maksować skill drugi czyli zjadanie miniona, bo to daje nam dużo życia. A potem już jak chcesz. Polecam, ale sam preferuje Ranged Physical's niż Melee Physical's ;p

Bakasure należy nastawiać na atk spd, gdyż jego skill nr 3 zadaje true dmg... co jest idealne przy atk spd ~2.2-2.4

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...