Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] spadek do niższej dywizji

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czego do cholery zależy spadek do niższej dywizji ????? z tego co mi wiadomo trzeba przegrac 3 albo 5 rankedów po rząd będąc na 0 punktów w danej lidze... Ja dzisaj wracam do domu włączam grę i mam 19 punktów w 3 srebro, przegrywam pierwszego rankeda po czym odejmuje mi 19 punktów i mam 0 ( od tego momentu powinienem mieć 3 albo 5 rankedów przegranych pod rząd, żeby spaść) a ja .... gram kolejnego rankeda niestety znowu przegrany, (nie będę się teraz wielce żąlić dlaczego przegrałem), ale ku rwa wyjebało mnie do 4 po nim.... mogę się dowiedzieć dlaczego ???

Nie dość, że z tymi ofiarami losu ciężko się wybić, to wszędzie pełno elobosterów którzy na nasusa budują itemy ap i jeszcze te chuj wie skąd zasady czy błędy w grze, które jeszcze bardziej przeszkadzają w czego kolwiek zdobuciu....

Opublikowano

Wydaje mi sie ze raz byles przy upadku do 4dywizji przegrales 1-2gry po czym sie wybiles.Jak tak bylo to zawsze potem jak masz juz 0ptk i przegrasz jedna gre to Cie wywala do nizszej dywizji .

sstwc.jpg

Opublikowano

mi sie wydaje, że nie jest tak jak mówisz... wcześniej na 5 miałem sytuacje spadku do brązu, takich sutuacji miałem z 2 na pewno, że przegrałem naweet z 4 rankedy pod rząd... i po tem 1 wygrany przez co dostałem kilka punktów na konto, i limit 3 albo 5 rnkedów miałem na nowo, a tutaj tylko 1 ranked i mnie wywaliło...

po za tym wnioskując do twojej teori, to na 3 nie miałem jeszcze sutyacji spadkowej bo dopiero co tam się wbiłem ...

Opublikowano

mi sie wydaje, że nie jest tak jak mówisz... wcześniej na 5 miałem sytuacje spadku do brązu, takich sutuacji miałem z 2 na pewno, że przegrałem naweet z 4 rankedy pod rząd... i po tem 1 wygrany przez co dostałem kilka punktów na konto, i limit 3 albo 5 rnkedów miałem na nowo, a tutaj tylko 1 ranked i mnie wywaliło...

po za tym wnioskując do twojej teori, to na 3 nie miałem jeszcze sutyacji spadkowej bo dopiero co tam się wbiłem ...

Nie mozesz spasc do brazu wiec sie nie dziw ze nie spadles.Co do dywizji,byles nowy moze trzeba pobyc w tej dywizji zeby nie spasc za 1gra?Wiele moze byc wytlumaczec.

sstwc.jpg

Opublikowano

System dywizji według mnie jest jeszcze niedopracowany

a do tego może to zależeć od twojej gry ( może - to moje przypuszczenie) jak np grasz adc careujesz gre to dostajesz wiecej punktów nic supp

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...