Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Haczkiii

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

im zrobisz wiecej kili tym wiecej dostajesz exp i gp. np Nemexis HQ z telekillem lub super bullets, wall hack tylko nie przesadzaj bo cie zkikuja

@up on juz nie dziala

Opublikowano

im zrobisz wiecej kili tym wiecej dostajesz exp i gp. np Nemexis HQ z telekillem lub super bullets, wall hack tylko nie przesadzaj bo cie zkikuja

@up on juz nie dziala

Ty grałeś kiedyś w crossfire bo z kądś cię kojarze?

A moglibyście wysłać linka do hacka albo coś?

Opublikowano

Chodzi mi tylko żeby mieć dużo gp/expa bo propo konta to chce mieć je troche dłużej : P

To idz na nemexos hq pograj 2 dni i będziesz miał i gp i expa

Opublikowano

To istnieje jakiś taki hack wkońcu?

Panowie up podali Ci jak mieć dużo gp i kasy.. Lifetaker już nie działa a na nim się sporo kasy zarabiało(tak słyszałem). A hacka, który Ci sam daje kasę i exp nie ma..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Panowie up podali Ci jak mieć dużo gp i kasy.. Lifetaker już nie działa a na nim się sporo kasy zarabiało(tak słyszałem). A hacka, który Ci sam daje kasę i exp nie ma..

czyli musze pobrać tego loaded hacks i zrobić to co pisze w poradniku tak?
Opublikowano

Ej mógłbyś mi na pw dać passy do hacka i id?

Zrobiłem konto na forim lc wpisuje passy do konta z forum i nic

A to przypadkiem nie trzeba wpisać swoich danych do konta? Nie mam go na kompie więc nie wiem jak wygląda sytuacja.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

w tym loaderze tam gdzie pisze ,,ID'' masz tam wpisac numery swojego konta. jak sie zalogujesz na od nich stronie to u gory pisz ,,ID=(numery)'' skopiuj sobie te numery do loadera i wpisz haslo

Opublikowano

Możesz używać hacka na rangę a nie expa :> Oczywiście za chwilę będzie banowany więc długo się nim nie pocieszysz. Co do GP to podobnie jak do nx wątpię by istniał DZIAŁAJĄCY hack.

| Random |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...