Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Będzie ban ? :O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś pobrałem M2Fish 4.4 by Arpel i jak uruchomiłem plik "Statistic reader" wyświetlił mi się komunikat "hackshield_detect_statistic_reader"

Gram na kamer modzie

Czy to będzie ban ?

Jak tak to na ile ?

Dobra dostałem bana na jedno konto a miałem odpalone 2 konta i na 2 kontach wyświetlił się ten komunikat te 2 też mi zbanują ?

Opublikowano

Nie sadze ze dostales bana za ten komunikat to tylko info dla ciebie ze hackshield wykryl .......... :) ja przy probie nowych hackow mam dziesiatki takich komunikatow dziennie i jakos jeszcze bana nie zlapalem :)

ale wracajac do tematu, skoro uzywasz KamerModa to czemu nie uzywasz FB od kamera tylko sciagasz jakies wynalazki ? FB od kamera smiga i na PL i nawet na Xenoxie, zadnych bledow do tej pory nie widze, w ustawieniach jest bardzo prosty i spelnia swoja funkcje w 100% wiec po co kombinowac?

Opublikowano

fishbota od kamera nie używam bo za bardzo nie wiem jak ustawić czasy wędek

A bana dostałem naprawdę tylko dobrze że nie na główne konto ale to jeszcze zobaczymy

Opublikowano

Fishbot w kamermodzie - fishing delay -4.0; reakcja -2.8

Ja na takich śmigam. GM detector działa bardzo dobrze tylko - właśnie "tylko" nie wiem czy to logi wysyła bo nie znam się na tych sprawach, możliwe, że po siedzeniu zbyt długo w jednym miejscu dostajesz bana mimowolnie, bez informacji na mailu. Różnie z tym jest, jednym kontem od wczoraj bociłem, poprzednimi dwoma naraz przez 4-5 dni praktycznie nonstop.

Opublikowano

up na jakich serverach nonstop pl czy privek ? Bo jest jakiś czas na automatycznego bana i przestroga dla autora tematu , moze dostałeś bana bo za długo łowiłeś?

Opublikowano

up na jakich serverach nonstop pl czy privek ? Bo jest jakiś czas na automatycznego bana i przestroga dla autora tematu , moze dostałeś bana bo za długo łowiłeś?

Nie to nie to łowiłem z 30 min -1 godzina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...