Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin zwiecha

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Problem wygląda tak:

Chciałbym puścić na noc dwa fishboty, ale dzieje się coś dziwnego. Jak zostawię na godzinę to jest ok, ale jak puszczę na noc i wstaję z rana to widzę albo dwie kopie Metina, ale nie widzę łowiących postaci tylko czarny ekran na nich (pulpit widać, tylko odpalone metiny mają czarny ekran), albo metin jest zawieszony. Widzę postacie i wszystko dookoła, ale nic się nie rusza, jest zwiecha. O co chodzi?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wiem, tak jest. Zawsze tak było, że jak masz długo otwarte metki to bd czarny ekran. Nie martw się u Cb jest czarny ekran lecz postać nadal łowi (:.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

łowi dalej? I nie przeszkadza to w niczym botowi? A co jeżeli nie ma czarnego ekranu tylko widzę postacie, ale one jak i cały metin się nie ruszają? Po prostu wieczna zwiecha.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Tak nadal łowi. Tak samo mam. :)

Tak nadal łowi. Tak samo mam. :)

A i to dlaczego , że za długo nie ruszałeś się w metinie. i tak jest a wszystko działa.

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

Opublikowano

Czyli jak mam czarny ekran albo widzę zwiechę to mam się nie przejmować, o to mi chodziło.

Temat do zamknięcia.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

ale jak GM wpadnie to już nie masz konta bo w nocy też grasują :P

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...