Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] fishbot,expbot

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,siemka.

Mam do was wielką prośbę ,otóż jak zostawiam fishbota,expbota cokolwiek i mnie nie ma przy kompie to po jakiejś godzinie wywala mi postacie i jak np. zostawilem kompa na 6h i poszedlem do szkoly to fishboty i mi sie wylaczyly po 1h, a komputer chodził 6h. A więc czy nie ma jakiegoś autologin czy coś. Żeby jak fishbota mi wywali albo expbota to zeby sie automatycznie zalogowalo. Gram na PL'U. Bardzo prosze o pomoc nagrodze jak tylko mogę. Używam KamerModa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

m2 bob jest fajny ze tego co slyszalem.Moze postac ci pada poprostu masz poty itp? tez mam czasami tak ale w innym sensie jezeli siedze np na bs na diamondzie(siedzialem bo juz tam nie gram) i zminimalizowalem sobie metka to po jakies godzinie jak chcialem wlaczyc okienko to mialem czarny obraz ale postac dalej byla wiec nei wiem poswiruj cos posprawdzaj

Opublikowano

m2 bob jest fajny ze tego co slyszalem.Moze postac ci pada poprostu masz poty itp? tez mam czasami tak ale w innym sensie jezeli siedze np na bs na diamondzie(siedzialem bo juz tam nie gram) i zminimalizowalem sobie metka to po jakies godzinie jak chcialem wlaczyc okienko to mialem czarny obraz ale postac dalej byla wiec nei wiem poswiruj cos posprawdzaj

Człowieku nie nabijaj postów to jest bezsensowna wypowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na stronie Kamera jest auto login do pl'a

metin2mod.tk/metin2pl.html

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz ? Jak na PL to nic nie zrobisz, poza AutoLoginem. Jest masa graczy, których loga i nic nie są w stanie zrobić.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...