Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrot

Deser12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko długo nie gralem w silkroad i mam zamiar powrócić więc czy uważacie że jest sens ?... ogólnie widze że botów nie ma w grze ani nie działa agbot oraz ibot więc pozostaje tylko granie osobiście :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Hej, podłączę się do tematy bo też zastanawiam się nad powrotem do gry na isro. Ostatnio grałem ok. 2 lata temu. Zauważyłem, że nie ma problemu z wbiciem na serwer. Zastanawia mnie tylko jak wygląda kwestia banów za bota (sbot). Wiem, że w grze chodzi o wspólną grę ale bez sensu jest klepać miliony mobów na 1% expa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zgadzam sie kto juz gra i jest w temacie prosilbym o info na temat darmowych botow, kogos kto poleci jakis server z duza iloscia polakow no i oczywiscie zaoferuje gildie :D

Zapraszam do polubienia fanpage http://www.facebook.com/pages/Silkroad-Online-Polska/381648855276370, Gdy strona złapie obrotów na okrągło będą udostępniane nowe serwery na plikach vsro!
Mozna rowniez promowac swoj serwer wysylajac info na email podany na fanpage'u.

Opublikowano

Nie polecam powrotu na globalną wersję.Mamy teraz wiele ciekawych privów które zapewnią o wiele lepszą zabawę niż podupadły global.

Opublikowano

No niby są ciekawe privy ale isro też sie jakoś tako trzyma ostatnio była akcja że dawali premki itd. Aczkolwiek na isro możesz pograć ale privy to tylko dla zabawy

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Witam :)

Ja polecam osobiście gre na SilkroadR .. :)

Chciałbym powrócić , więc jak ktoś ma ochotę to z chęcią z nim pogram : )

Pozdrawiam :D

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Mam pytanie odnoszące się Ibota...czy wgl on funkcjonuje? z tego co widzę to raczej nie...dostaje ciągłe dc po zalogowaniu na postać, może ktoś zna się na tym?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, 2 dni temu powróciłem na silkroad po 2ch latach przerwy, postac mam na isro 103lvl, nie wiem co robic bo nikogo nie ma ze znajomych i malo ludzi ogolnie jest na Cetusie. Lepiej przejść na Silkroad R? Co to wogole jest za wersja Sro R? kompletnie nie w temacie jestem

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...