Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja ESET Smart Security 6 na 90 dni za darmo!

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Na pewnym forum znalazłem fajny sposób na oryginalną licencję na 90 dni do jednego z najlepszych antywirusów.

Do rzeczy.

Wchodzimy na stronę :

http://rejestracja.eset.pl/register/promo.php?id=26

Naszym oczom ukazuje się forzato rejestracyjny :

f0f8i6.jpg

1) Podajemy Imię i nazwisko

2)Podajemy Imię i nazwisko

3)Adres Meilowy(musi być poprawy bo na niego dostaniemy Klucz i hasło)

4)Powtarzamy Maila

5)Nic nie musimy wpisywać

6)Wpisujemy tam :

CH35-p2x2yzat

7)Zaznaczamy

8-9) Tutaj odpowiadamy na pytanie niżej macie odpowiedzi na nie.Jeżeli danej odpowiedzi nie ma to odświeżamy stronę:

Podaj nazwisko autora tekstu ze str. 33 - Wolański 
Dokończ tytuł ze str. 18 "Telewizor od… " - Ikea 
Podaj nazwisko autora tekstu ze str. 131 - Suraj 
Podaj imię autora tekstu ze str. 90 - Jakub 
Podaj nazwisko autora tekstu ze str. 71 - Wolański 
Podaj nazwę działu ze str. 10 - Aktualności 
Podaj nazwisko autora tekstu ze str. 98 - Bziuk 
Podaj imię autora tekstu ze str. 24 - Hieronim 
Podaj nazwisko autora tekstu ze str. 20 - Czerwiński 
Uzupełnij tytuł tekstu ze str. 20 - " ... na celowniku" - Cyberprzestępcy 
Podaj nazwisko autora recenzji ze str. 42 - Młynarczyk

Gdy wszystko uzupełnimy dajemy dalej i koniec.Po kilku minutach dostajemy klucz i hasło.

Poradnik by:

danielo022 z 

Dowód że działa :

v40wyy.jpg

Opublikowano

Fajne i oszczędne :D Ty jako jeden z niewielu moderatorów i wyżej podstawionych osób nadal piszesz tutoriale bo innym to sie "nie chce" lajk ;p

Mi się na dzień dzisiejszy nie przyda bo ja należę do takiej grupy osób co nie używaja anty wirusa. Używam tylko Anti Malware Bytes tak aby oczyścić trochę komputer :P

photo261314.png

Opublikowano

Fajne i oszczędne :D Ty jako jeden z niewielu moderatorów i wyżej podstawionych osób nadal piszesz tutoriale bo innym to sie "nie chce" lajk ;p

Mi się na dzień dzisiejszy nie przyda bo ja należę do takiej grupy osób co nie używaja anty wirusa. Używam tylko Anti Malware Bytes tak aby oczyścić trochę komputer :P

Też używam Malwarebytes Anti-Malware ,ale on nie ma ochrony rezydenckiej dobry jest do Skanowania PC w poszukiwaniu wirusów bo o wiele więcej rzeczy znajduje niż NOD .Warto jeszcze zainstalować Noda do ochrony rezydenckiej.W ten sposób masz dosyć dobrze zabezpieczony PC.

Oczywiście też warto przeskanować programami systemowymi jak :Microsoft Security Essentials i Windows Defender

Opublikowano

Też używam Malwarebytes Anti-Malware ,ale on nie ma ochrony rezydenckiej dobry jest do Skanowania PC w poszukiwaniu wirusów bo o wiele więcej rzeczy znajduje niż NOD .Warto jeszcze zainstalować Noda do ochrony rezydenckiej.W ten sposób masz dosyć dobrze zabezpieczony PC.

Oczywiście też warto przeskanować programami systemowymi jak :Microsoft Security Essentials i Windows Defender

MBAM ma świetną wykrywalnosc ,ale nie wykrywa on wcale wirusów polimorficznych np. Sality , Virut , Win32/Alman , P2P.Worm.Win32.Polip, Win32/Neshta itd...

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Na eseta mozna sciagnac z google licencje na pare lat,

Po 2 eset sie strasznie zepsul, mialem tego antywirka jakis rok temu jeszcze przed avastem i eset nie jest tak dobry, moim zdaniem jak avast, w 2013

Opublikowano

Na eseta mozna sciagnac z google licencje na pare lat,

Po 2 eset sie strasznie zepsul, mialem tego antywirka jakis rok temu jeszcze przed avastem i eset nie jest tak dobry, moim zdaniem jak avast, w 2013

Nie każdy lubi piraty + tamte licencje są banowane często.A tu mamy oryginalną.Nie porównuj Avasta z Esetem jak darmowe gówno może być dobre.Ja na Esecie jadę z 3 lata i problemów nie ma

Opublikowano

Nie każdy lubi piraty + tamte licencje są banowane często.A tu mamy oryginalną.Nie porównuj Avasta z Esetem jak darmowe gówno może być dobre.Ja na Esecie jadę z 3 lata i problemów nie ma

Tutaj akurat się mylisz .

Tu masz test AV w styczniu 2013 :

http://www.comss.ru/page.php?id=1274

Wiem że po Rusku ,ale możesz sobie przetłumaczyc za pomocą tłumacza z przeglądarki .

Avast był na 5 miejscu z 46 wszystkich AV :)

Zobacz ile płatnych wyprzedził .

AVG nawet Eseta wyprzedził .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Tutaj akurat się mylisz .

Tu masz test AV w styczniu 2013 :

http://www.comss.ru/page.php?id=1274

Wiem że po Rusku ,ale możesz sobie przetłumaczyc za pomocą tłumacza z przeglądarki .

Avast był na 5 miejscu z 46 wszystkich AV :)

Zobacz ile płatnych wyprzedził .

AVG nawet Eseta wyprzedził .

Nie mówię że jest najlepszy ,ale jak dla mnie jest dobry ponieważ nie obciąża ,aż tak bardzo komputera i internetu.Pamiętam że zawsze miał problem z Tym gdy miałem Avasta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...