Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry typu - buduj wieże

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

lubię grać we flashowe gierki typu tower defence... jednak co byście powiedzieli na taką gierkę ale przeglądarkową czyli bez mechanizmu walki tylko raport z niej. Walki odbywane co jakiś czas itp. Standardowa opcja rozbudowy swojego zamku i obrony.. pogralibyście w coś takiego dla zabicia czasu ? Plus, który mi się nasuwa to taki, że w takich gierkach nie trzeba siedzieć 24h aby grać tylko pojawiać się kilka razy dziennie.

Mam pomysł na rozbudowanie takiej gierki o kilka aspektów, które by urozmaiciły pierwotną wersję czyli buduj..czekaj na atak..buduj..czekaj na atak..

Mam na myśli stworzenie mini plemion .. z możliwością dania jakichś małych nagród dla najlepszych.

Opublikowano

Gier typu Plemiona jest massa :) Ale jak byś stworzył coś czego jeszcze nie było albo coś co nie jest jeszcze za mocno oklepane to czemu nie :)

Opublikowano

bnmbb ale właśnie ja nie chce robić coś mocno rozbudowanego tylko prostą gierkę..jak możesz to zarzuć tym projektem bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że gra rozbudowana bardziej niż plemiona nie przyciągnęła by graczy.

gry typu tower defence polegają na tym, że ustawiasz ludziki/wieżyczki które zabijają wrogów żeby nie doszły do punktu x. Tylko, że to flashówki a ja chce przeglądarkową.

Pisząc, że będzie to mini plemiona chodziło mi o to, że skupiamy się na budowaniu i czekamy na atak wroga (cron) nie chce rozbudowy wojsk jakichś wysyłania ataków na gracza x gdzie wojsko idzie x czasu itp.

ps. widziałem temat o twoim silniku plemion - gry nie widziałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...