Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] DarkOrbit Spamer

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miszczu ty idioto (bez obrazy, no może trochę) teraz co chwila będzie w skrzynce "siema chuje buhahaha" albo fejk sprzedawcy botów.

No to teraz bd zapchana skrzynka ^^

Miszczu program sam w sobie zarąbisty ale zaraz znadzie się 20 taki mądrych którzy będą spamować miesiącami jakimiś pierdołami jak kamieniarz

Dlatego spamować można tylko do top 500.

Daj do rejestrowania jak w bocie game i spamer będzie tylko dla wtajemniczonych. Nie ja nim nie muszę być jeśli kogoś to obchodzi.

Nie stać mnie na serwer :P
Opublikowano

I zaraz pełno dzieciaków się pożegna z kontami... Miejcie na uwadze, że KAŻDE konto bocone przez was (lub na którym jesteście zalogowani) w momencie rozsyłania wiadomości, będzie zbanowane permanentnie. Wiem bo sam tego doświadczyłem :)

Dla Mistrza szacun za skilla ale hejt za brak rozsądku. Już nawet nie chce mi się minusów udostępnienia tego publicznie wymieniać...

Opublikowano

I zaraz pełno dzieciaków się pożegna z kontami... Miejcie na uwadze, że KAŻDE konto bocone przez was (lub na którym jesteście zalogowani) w momencie rozsyłania wiadomości, będzie zbanowane permanentnie. Wiem bo sam tego doświadczyłem :)

Dla Mistrza szacun za skilla ale hejt za brak rozsądku. Już nawet nie chce mi się minusów udostępnienia tego publicznie wymieniać...

Od czego są VPNy?

Opublikowano

Wyczyściłem temat z offtopu, to temat o spamerze miszcza, a nie o spamerach darkorbit. Trzymajcie się tematu.

Opublikowano

Jutro dodam wersję z obsługą proxy i tym %user

#gotowe

Opublikowano

@up

Dziękuje wystarczy, że na jedno konto mam możliwość dostać spam...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...