Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]mc.TuNaDole.pl[24/7][100slot] - Podobny do serwera SKKFa

ForFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yCjqxeP.png

IP: mc.TuNaDole.pl
TeamSpeak3: ts3.tunadole.pl
Ram: 10gb
Sloty: 100

ESdMxbs.png

Administracja
HeadAdmin
grzegorz2047
TuNaDole
Admin
ForfiterX
Admin
FiCcreaToR
krzak321
Moderator
NeoNxGameR

Toony

Potrzebne itemy do stworzenia gildii:

WKnaE9M.png

Komenda na stworzenie gildii:

xLexztw.png

Postawienie gąbki i zrobienie cuboida gildii 100x100:

dWAjvVz.png

8EMaiug.png

Ilość posiadanych żyć (Max.10)

fxpUwgm.png

Po straceniu wszystkich żyć dostaję się bana na 6 godzin.

Po 6 godzinach dostaje się unban + 1 życie.

Aby zwiększyć życia, należy zjeść Nether Quartz

Drop:

hu4R1rm.png

kyps26w.png

Zapraszamy

b_560_95_1.png

Chcesz mieć fajny obrazek do sygnaturki?

Dodatkowo chcesz zareklamować serwer?

Włóż ten code do swojej sygnaturki:

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/891024-15mctunadolepl-podobny-do-serwera-skkfa/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/5.9.180.101:25565/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png[/img][/url]

Otrzymasz takie coś:

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Ehm. kolejna podróbka serwera Hardcore no premium - No premium dlatego aby ludzie więcej sms'ów wysyłali. Nawet czerwonej lini która oznacza PVP nie ma bo nie mają pomysłu na serwerze jest vip który daje chyba 1 stak diaxów Pozdro.

Widać że hajs sie nie zgadza.

Nie ma linii, żeby było ładniej. Jeśli się wychodzi z tej strefy piszę ci wiadomość, że wyszedłeś z stefy no-pvp. Polecam korzystać z guzika, który tpa w losowe miejsce jeśli chcesz wyruszyć w świat.

Vip nie daje 1 stack diaxów. Niby kto tak powiedział?

Opublikowano

Serwer godny polecania bardzo podobny do serwera hardcore u skkf.

Jeśli ktoś chcę pograć z kumplami którzy nie mają premium jest to dobra alternatywa.

Serwer jest ogarnięty administracja też serwer nie leci na kasę tak jak ludzie piszą po prostu ma dodatkowe opcję ^^

Dobre jest to że na tym serwerze nie gra tak dużo no-lifów jak u skkf wychodzi i dead.

Jest dużo + a nie znalazłem jeszcze żadnego minusa no może trzeba było paru cziterów pobanować taki serwer jest zaje*isty.

Polecam.!

Dziękuje oraz potwierdzam.

Jeśli jutro (2013-03-23), będzie co najmniej 50 osób online odbędzie się event losowania spośród graczy online + event niespodzianka. Nagrody będą bardzo fajne. Może się też trafić VIP na 30dni.

Zapraszamy :)

Opublikowano

Bedzie Dzisiaj jakiś evencik :3?

Jak będzie +50 online to na 100%. Może zrobię jak będzie 45 przez spory czas :).

A event będzie taki, że nie będzie trzeba biegać do spawnu.

Zapraszam!!!

Opublikowano

Zapraszam gorąco na serwer przy 45+/50+ graczy będzie event.

Potwierdzam.

Mogę zdradzić, że to będzie losowanie + Mini Quiz :)

Opublikowano

Potwierdzam.

Mogę zdradzić, że to będzie losowanie + Mini Quiz :)

Event odbył się wczoraj. Dziękuje tym co byli online

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Chciałbym coś napisać pomyliłem się co do serwera.

To WIELKA KLAMPA kolejna nieudana podróba serwera hardcore na której nie gra nawet 45 osób +.

Są wielkie bugi mojego kumpla dedło na arenie eq na spawn (jakim cudem kur*wa).

Kolesie mają eq 6 bonów full enchant i cały czas nowe (koledzy admina daje im eq i nikt nie może ich zabić).

Nie ma można atakować cuba bo co ? creeper/tnt i otwieranie skrzyn nie działa (to jak masz cuba jesteś bogiem ....)

Nie ogarniety administrator kupiłem vip'a ten mi go odebrał.

Na ts3 nie ma nawet kultury wyzywają wchodzą na kanał i cię hejcą jeśli nie umiesz podissować im to jesteś ofiarą.

Serwer idzie na pieniążki vip ma komende spawn ^^ wtf i expiarke/enchant/npc to ma już wszystko .... powinno być to wyj.

Same Cheaty a admin ich nie banuje

JESLI CZYTASZ KOMENTARZE TO BARDZO DOBRZE MAM NADZIEJE ZE NIE WBIJESZ NA TEN SERWER A JESLI TO I TAK SIE DO NIEGO PRZEKONASZ ZE TO KAPLETNE GOWNO

Opublikowano

@Afryk4

Boże ile w tym poście kłamstwa. 90% to kłamstwo. To że się próbujesz zemścić, ponieważ straciłeś Pomocnika oraz wykazałeś się swoją głupotą przeklinając oraz obrażając to już twój problem. Myślałem że jesteś spoko oraz ogarnięty no ale widać, że niestety nie. Proszę nie wykazuj tu swoją mądrość, ponieważ to ci nić nie da. Nie staniesz się jakiś sławny itp. Skoro i tak nie ogarniasz czasem nawet słów jakich piszesz.

Opublikowano

Nie polecam, Jakim cudem ludzie maja eq 6 bon ?

Admini rozdają itemy nie ogar.

NIE polecam

Z eventu wielkiego. Był rozdany 1 set.

Admini rozdają itemy? Rozśmieszasz mnie. Dawaj SS takiej sytuacji to dam ci 100zł. Jak idziesz na to?

Kolega Afryka zapewne...

A za komentarz bardzo dziękuje :)

Opublikowano

Pomyłka,serwera Satnowczo nie POLECAM! Adminsitracja rozdaje itemy na prawo i lewo ...

Ja nie rozdaje. Jeśli widziałeś taki przypadek to rób SS i dawaj mi :). Ja nigdy nie widziałem, żeby ktoś z administracji rozdawał. Albo ci się coś pomyliło albo nie wiem co... Więc jeśli ktoś z administracji rozdaje itemy to dawaj SSy mi :)

Zapraszam na serwer

--- REKRTUACJE NA POMOCNIK'A

Na Samym końcu tematu jest wzór + wymagania

Opublikowano

Nick:LolowatY

Sprawne Micro + TS3: Tak

Pierwsze wejście na serwer:Dzisiaj wiem trzeba byc co najmniej tydzien ale widze pelno nieogarow na serwerze

Ilość spędzonego czasu na serwie dziennie: 2-5h

Doświadczenie:Mialem adma na 3 serwerach i moda na 1, pluginy znam tak na 8/10

IP: Stałe

Opublikowano

Nick: przemko06

Sprawne Micro + TS3: TAK

Pierwsze wejście na serwer: Prawie od początku jak powstał ten serwer hardcor

Ilość spędzonego czasu na serwie dziennie: Można powiedzieć że jestem prawie caly dzień. Nie mam pracy więc jastem cały czas dostępny

Doświadczenie: Nie miałem nigdzie admina. Ale robiłem własny serwer kiedyś i mniej więcej ogarniam o co chodzi. Wiec nie powinno być problemu z większością

IP: Zmienne (neostrada) 10MB :)

Opublikowano

Nick:LolowatY

Sprawne Micro + TS3: Tak

Pierwsze wejście na serwer:Dzisiaj wiem trzeba byc co najmniej tydzien ale widze pelno nieogarow na serwerze

Ilość spędzonego czasu na serwie dziennie: 2-5h

Doświadczenie:Mialem adma na 3 serwerach i moda na 1, pluginy znam tak na 8/10

IP: Stałe

Nick: przemko06

Sprawne Micro + TS3: TAK

Pierwsze wejście na serwer: Prawie od początku jak powstał ten serwer hardcor

Ilość spędzonego czasu na serwie dziennie: Można powiedzieć że jestem prawie caly dzień. Nie mam pracy więc jastem cały czas dostępny

Doświadczenie: Nie miałem nigdzie admina. Ale robiłem własny serwer kiedyś i mniej więcej ogarniam o co chodzi. Wiec nie powinno być problemu z większością

IP: Zmienne (neostrada) 10MB :)

Postarajcie się pomagać graczom na serwie (odpowiadać na pytania itp.), to będziecie mieć większe szanse.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...