Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Chelsea odchodzi Peter Cech przechodzić będzie najprawdopodobniej do Arsenalu .

Jak Chelsea zniesie to ? Osłabi to drużynie , nie tylko w składzie lecz na duchu ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Przeczytałeś to w The Sun albo Marce ;) Przeestań , gdyby wierzyć tym brukowcom to Messi już dawno grałby w Rosjii :D

- To ciekawa informacja, ale jednocześnie tak niedorzeczna, że nawet nie trzeba jej komentować - powiedział Cech, który ma ważny kontrakt z Chelsea do 2016 r. - Nic o tym nie wiem, nikt ze mną nie rozmawiał. Szczerze, to nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić - podkreślił.

Opublikowano

Nie możliwe.

Cech zapewne jak i Lampard w Chelsea zostaną do końca swojej kariery, bynajmniej ja mam takie zdanie.

Nie sądzę, by po spędzeniu tyle lat w klubie zawodnik odszedłby do drużyny lokalnego rywala.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@up jak nie chcą Lamparda to jak zostanie? Jak odejdzie to pewnie do arabów albo do chin

Jak już to prędzej do MLS przejdzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...