Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] karma - zapomniany champion?

darkkaj#9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co myslicie o karmie i jej umiejetnosciach? czy wedlug was jest to zapomniany champion? bardzo problematyczne pytanie, na ktore pomoz pomoc, wedlug mnie jest slaba ale ma swoje plusy:
+wyglad
+przyjemne skille
+przyjemna farma
i to by bylo na tyle ode mnie teraz chetnie poznam wasze zdanie, pozdro kosa

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

takich tematów było multum

ale odpowiem ci :

mało osób nią gra ale za jakiś czas to sie zmieni chociaż na chwile

suppem nie jest złym ma strasznie op tarcze która duużo absorbuje dmg.

ale niestety brakuje jej takiego skila który by odwrócił losy meczu

np:

-sona ulty

-blitz grab

-lulu ulty(w mniejszym stopniu)

-leona (ogółem epicka)

może ktoś jeszcze ale o tej godzinie wyłącza mi sie trochę umysł ;d

Opublikowano

ogolnie to nie wiem czy ktos chcialby grac postacia ktora chodzi w pidzamie :D nie no swiruje
to powiem tak ma fajne wachlarzyki na pewno one sa pod pvp bo daja dobry damage z um
ma tez ten lancuch co powoduje spowolnienie bardzo przydatny w poscigach albo w lapankach
jest tarczownikiem :P
no i darmowe ulti czego chciec wiecej, wszystkie championy z darmowym ulti sa op
nie wiem dlaczego ludzie nia nie graja dla mnie jest przyjemnym czampionem

Opublikowano

Karma to gówno. Nikt jej nie pickuje bo nie pasuje do mety. 0 hard cc, dmg takie sobie, w tf gówno robi

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Niektórzy jeszcze chyba nie wiedzą że jej rework się zbliża i dalej myślą że to zapomniny champion... Za kilka dni będzie w co drugiej grze.

Opublikowano

Karma to gówno. Nikt jej nie pickuje bo nie pasuje do mety. 0 hard cc, dmg takie sobie, w tf gówno robi

widać ,że nie grasz karmą jest bardzo mocna pod AP jako supp też daje rade a w tf może uleczyć całą drużyne i zranić przeciwną ale ty to nazywasz gównem

Opublikowano

gralem na PBE nową karmą i powiem tyle: nerf przyjdzie szybciej niz do jakiejkolwiek postaci...

Opublikowano

Dzisiaj doświadczyłem moc karmy. Kolega na midzie grał Leblanc kontra Karma. Ja byłem na jungu Fiorą. Jej tarcza absorbuje praktycznie drugie tyle hp na niskich levelach przez co jest prawie nie do zabicia i jeszcze zadaje spore dmg. Po ganku na 4 lvl zabiła nas 2 i jeszcze miała całe życie. Karma jest dobrą, lecz niedocenioną postacią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...