Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xperia J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chcesz dokładnie wiedzieć? Mam ten telefon więc pytaj o wszystko co chcesz.

Radzi sobie dobrze z nawet bardziej wymagającymi grami, mimo że ma tylko 1 rdzeniowy procesor.

Menu chodzi płynnie, duża w tym zasługa Androida 4.0.4 ICS. Internet przegląda się komfortowo dzięki 4-calowemu wyświetlaczowi.

Ogółem to bardzo dobry telefon do multimediów i internetu.

Opublikowano

Telefon sam w sobie nie jest zly, w miare wydajny i starczy do codziennego uzytkownia.

Jest tylko jedno ale, w tej cenie sa lepsze telefonu, np. xperia U.

Może nie Xperia U tyle co np. SG Ace 2, ale ogólem fajny telefoonik. W GTA 3 da się pograć :D

Opublikowano

Kolega ma i sobie chwali, aczkolwiek nie korzysta z jakiś mega wymagających apek. Na pewno nie można temu telefonowi zarzucić, że rżnie się przy odpalaniu aplikacji, poruszaniu się po systemie.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Może nie Xperia U tyle co np. SG Ace 2, ale ogólem fajny telefoonik. W GTA 3 da się pograć :D

Nie ten przedział cenowy....

Różnica ~150zł przy nowych, o używkach nie wspominając.

Kolega ma i sobie chwali, aczkolwiek nie korzysta z jakiś mega wymagających apek. Na pewno nie można temu telefonowi zarzucić, że rżnie się przy odpalaniu aplikacji, poruszaniu się po systemie.

Do wymagających apek się nie nadaje, bo ma przestarzały układ graficzny.

Opublikowano

W tym telefonie podoba mi się design. Ale chyba na tym się kończy. Miałam go przez pewien czas do testów i menu niestety nie chodzi płynnie, a wręcz się zacina. Do pisania smsów, dzwonienia jak najbardziej się nadaje. Przeglądanie internetu jeszcze ujdzie. Może ja miałam jakiś trefny model, ale raczej wątpię. :)

Opublikowano

W tym telefonie podoba mi się design. Ale chyba na tym się kończy. Miałam go przez pewien czas do testów i menu niestety nie chodzi płynnie, a wręcz się zacina. Do pisania smsów, dzwonienia jak najbardziej się nadaje. Przeglądanie internetu jeszcze ujdzie. Może ja miałam jakiś trefny model, ale raczej wątpię. :)

System zawsze dostaje kopa, jak wgra się Custom'a + Kernel i zrobi O/C.

J jest za słaba na 4.0, Xperia 2011 ledwo radę dają. Sytuacja poprawiona została w 4.1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...