Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] TR41N3R v. 1.0.1

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię trainer , zawierający wiele funkcjii , oraz ciekawe GUI .

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy gre

-Włączamy hack

-Idziemy do koszar

-Wybieramy interesujące nas funkcję w hack'u

-Gramy parę meczy

BWKSxFz.png

Download:

http://www.mediafire.com/?ovvcvnz1zgpzgyr

Skan:

https://www.virustotal.com/de/file/4a8f6eeac4534363aa4f08010b247de1bd708166923578c2e9bf2db742dda976/analysis/1361533851/

Opublikowano

tam gdzie ci pisz

koszary czyli co?

sory jestem zielony:D

koszary czyli menu, w ktorym pisze ci statystyki (tyle godzin ile przegrales, ilosc zabitych gosci itp.)

Poza tym hack po ostatnim update jest WYKRYWALNY!

Opublikowano

Trainer jest wykrywalny, tylko że w małym stopniu.

Jeżeli na przykład z 5 lv, biegasz sobie ze złotym mp7, to dostajesz repotra.

Trainery nie ułatwiają gry (tak jak wh, aimbot), tylko ją ułatwiają.

To jest tak samo jakbyś sobie wgrał sejwa od kogoś do kampani..

tmpqe.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie,więc tak ustawiłem sobie zeby odblokować dodatki do broni wiec za każdą zabitą jedną osobe z danej broni odrazu dostaje wszystkie dodatki do broni.

1.czy da sie ustawić by mieć do każdej broni odblokowane dodatki bez zabijania nią 1 osoby

2.jak wyłączyć opcje tego hacka? bo ustawiłem sobie żeby zdobywać dodatki do broni, ale to sie później po wyłączeniu hacka itp nie zmienia ciągle jak zabije 1 osobe zdobywam dodatki do broni

chodzi o ten poziom broni :D

Opublikowano

Witam, Hack jest wykrywalny ? Jedni piszą że tak a inni że nie, co w końcu jest prawdą ? Nie chciałbym dostać bana, w końcu to jest 120zł w dupsko.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

A czy mogę jakoś cofnąć efekty ? Np. bronie wszystkie na 31 lvlu ? Proszę o pomoc, musi być jakiś sposób :( myślałem, że to poprawi rozgrywkę, ale po strzeleniu w kolesia otrzymałem od razu 31 lv broni, i to już mnie nudzi :/ Da się jakoś to cofnąć czy coś ? Nawet jakbym miał od nowa w call of duty grać, wtedy dodałbym tylko sobie lvl bez bronii.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

A czy mogę jakoś cofnąć efekty ? Np. bronie wszystkie na 31 lvlu ? Proszę o pomoc, musi być jakiś sposób :( myślałem, że to poprawi rozgrywkę, ale po strzeleniu w kolesia otrzymałem od razu 31 lv broni, i to już mnie nudzi :/ Da się jakoś to cofnąć czy coś ? Nawet jakbym miał od nowa w call of duty grać, wtedy dodałbym tylko sobie lvl bez bronii.

Zresetuj staty tokenem

Opublikowano

Poczekaj, sprawdzę :) Zaraz wyedytuję.

"Serwery Call Of Duty Modern Warfare 3 są obecnie niedostępne, przepraszamy. Prosimy połączyć się później lub odwiedzić stronę www.(...).pl/mw3/status."

Za każdym razem gdy robię coś ważnego, za każdym razem... <_<

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Tu chodzi o całego steama, naciskając na ikonkę mw3 podczas włączania steam wyskakuje błąd, że nie mógł się połączyć ze społecznością steam czy jakoś tak, są 3 opcje do wyboru jedna z nich to tryb offline. Naciskam spróbuj ponownie i steam się włącza ale wyskakują błędy, dobra to przebolałem. Włączam od nowa CoDa i jest napisane że gra nie może zostać włączona z powodu braku aktualizacji (to błąd przy próbie właczenia CoD poprzez steama) a przy naciśnięciu na ikonkę tym razem ze steamem włączonym wyskakuje właśnie ten błąd w/w z serwerami call of duty.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Sprawdz spojnosc plikow gry

@edit

Widze, ze nie wlacza Ci sie steam

Z innymi grami wymagajacymi polaczenia z netem tez masz taki problem?

Masz internet z neostrady?

Opublikowano

Proszę nie offtopować, problem nie dotyczy ani gry, ani haxa.

http://www.mpcforum.pl/topic/924345-problem-iwnet-mw2-prosze-o-pomoc-fast/

Ta niedogodność dotknęła sporo osób, najprawdopodobniej niedługo zostanie to naprawione.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...