Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Challenge XP Trainer v1.0.17

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię chalange hack (dający jednorazowo max 110k expa na mecz) , który posiada miłe dla oka GUI.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Włączamy hack

-Wchodzimy w baraki

-Klikamy interesujące nas hotkey'e , klawiszologia na menu hack'a (polecam wszystkie)

-Wchodzimy w lobby

-Wykonujemy po 1 rzeczy z danego wyzwania np: jak kilkneliśmy F12 , wyzwanie na karabin snajperski, zabijamy tylko raz zamiast 100 i otrzymujemy pd, analogicznie tak samo do reszty

110kchallengexptrainerv.png

Download:

http://www.mediafire.com/?rc8f0295d4u8oae

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/80bea00365887d2d6e3de71c46f19034bf4585abb254bb8450df13d2a1ccd480/analysis/

Opublikowano

Ten xp trainer jest by dharbert. Mówię to dlatego, ponieważ wkurwia mnie takie coś jak przywłaszczanie cudzej pracy i jak ludzie mówią, że to hacki zaid'a.. ;) Pozdro SkiLleR

Opublikowano

Nigdy nie napisałem że jakiś hack jest mój ;) , ewentualnie przy opartych na CE dodam poprawki , to wszystko , a przy większych dokładnie zaznaczam kto jest twórcą

Pozdrawiam Zaid

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to jeszcze działa? I wykrywalny? Ma ktoś tego test?

Podążaj za białym królikiem... Pedzacy_Slimak.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...