Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]QS mod

jezusek_pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka.
Mam pytanko bo nie jestem ogarnięty w modach... Da rade zrobić moda na sniperke że klikając LPM automatycznie robi QS?

jeśli da sie coś takiego zrobić i ktoś miał chęci sie z tym pobawić byłbym bardzo wdzięczny. Pordzo

Z góry dzięki :)

Opublikowano

siemka.

Mam pytanko bo nie jestem ogarnięty w modach... Da rade zrobić moda na sniperke że klikając LPM automatycznie robi QS?

jeśli da sie coś takiego zrobić i ktoś miał chęci sie z tym pobawić byłbym bardzo wdzięczny. Pordzo

Z góry dzięki :)

Takie coś to bardziej makro w myszce. Powiem Ci szczerze, że takie coś się nie sprawdzi bo będzie słabo celne. Musisz trochę skilla załapać i refleksu załapać, ew ghost aim- sam ci naprowadza na cel a ty tylko musisz strzelać.(szansa na bana)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

skilla mam ale rok chyba ze snipką nie grałem i wyszedłem z wprawy, a chciałem sie pobawić tymi co mam z eventu.

no trudno...

Opublikowano

Takie coś to bardziej makro w myszce. Powiem Ci szczerze, że takie coś się nie sprawdzi bo będzie słabo celne. Musisz trochę skilla załapać, ew ghost aim- sam ci naprowadza na cel a ty tylko musisz strzelać.(szansa na bana)

gościu, przestań ludziom mieszać o tych hackach bo nic o tym nie wiesz...no ale piecu Cię wepchnął na kid-a i sobie jesteś ehh...

co do moda, to wątpie, że da się zrobić coś takiego...chociaż teraz jest tam jakiś nowy sposób na robienie modów więc może może..ale wydaje mi się, że makro sprawdzi się lepiej...:)

ehh.:)

Opublikowano

gościu, przestań ludziom mieszać o tych hackach bo nic o tym nie wiesz...no ale piecu Cię wepchnął na kid-a i sobie jesteś ehh...

co do moda, to wątpie, że da się zrobić coś takiego...chociaż teraz jest tam jakiś nowy sposób na robienie modów więc może może..ale wydaje mi się, że makro sprawdzi się lepiej... :)

sam gówno wiesz o hackach, napewno zrobisz makro w modyfikacji, haha - życzę szczęścia, cudzym wytykasz a sam nie jesteś lepszy

Nie próbuj makro, od razu ban poleci

Opublikowano

to da sie to jakoś zrobić w łatwy sposób bo ja sie pomału gubie. :P

Napisałeś, że masz skilla lecz nie grałeś rok. Ja bym Ci polecił sobie troszkę to przypomnieć i starczy ;) . Nie ma co ryzykować z makrami jak możesz bana wyrwać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ja jak cisne na modach to raczej ostroznie bo mam dość wysoki lvl (cpt) a jak juz pisałem chce sie troche pobawic na qs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...