Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type T-34

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ja się tą maszynką gra no i jak zarabia oczywiście ;)

I w którą linie Medów jechać czy oby dwie są dobre bo w cieżkie to już mam Is-2 . ;)

Opublikowano

Powiem ci że pro się gra, jak wykupisz to szybkostrzelne działo to przebijesz wszystko nawet z przodu min. ( T1 HT, KV-1, ) to przebijam zawsze, gorzej z wieżą. Ja cisne w ciężkie chińskie.

Zaraz zaraz... czy ja to dobrze zrozumiałem ?

Opublikowano

Byłem pewien że ten Typek to złom ale pokazał co potrafi, ja na twym miejscu sprzedałbym tego Józefa bo to .... a co do medów spoko medy i light tanki, polecam :) a zarabiam ok 20k na mecz przy wygranej a przy porażce 10k

Sig.png

Opublikowano

Strasznie sie gra wszystko w niego wchodzi (bardzo zadko jakiś rykoszet naprawdę) i jak sie złe gra to sie zle zarabia.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. wypierdol chinskie ht w pizdu bo to gowno

2. obie linie sa fajne, tylko jedna ma skauty ;)

wiec jak nie ogarniasz skautow to bierz medy przez t-34-1 :D

shoob.png

Opublikowano

Czołg dobry, ale pancerz jak papier wiem bo go miałem potem poszedłem w T-34-1 bo IS-2 jest moim zdaniem słaby wolałem pójść w coś innego .. IS-2 różni się do IS tylko tym, że szybko przeładowuję i jest szybki i zwrotny + do tego pancerz masakra i szybkość celowania no i jeden + ma trochę więcej HP chyba 50 .

Natomiast VII tier T-34-1 wymaxowany jest zarąbisty jak założysz wszystkie moduły i wentylacje ITD to nawet każdy VII tier nim pojedziesz.

Te najlepsze działo wymiata szybki może nie jest, ale i też wolny, szybkość celowania ok i DMG pancerz w miare.

T-34 grałem jak pisalem masakra z nim, ale jak go wymaxujesz każdy 5-6 tier przebijesz co do 7 nie mogę tego gwarantować więc jak najszybciej idź do VII tieru i sobie wybierzesz T-34-1 lub IS-2, ja od razu polecam T-34-1.

Opublikowano

super maszynka

swietne dzialo choc celnosc nie powala

pancerz papierowy ale potrafi nie raz zaskoczyc

dobra mobilnosc

dobrze zarabia

ogolnie bardzo polecam nie zagrac

typ 58 tak jak poprzednik tylko jeszcze lepszy :)

t 34 1 podobno na stocku jest tragiczny ale nie moge tego potwierdzic

is 2 super maszyna nawet stockowa bardzo ale bardzo polecam go zrobic ( taka lepsza wersja ruskiego is)

110 fajny czolg choc jak dla mnie troche gorszy od ruskiego is 3

860331433165800174608.png

Opublikowano

Osoby uważające,że IS-2 jest lepszy od IS'a
Brawo, on ma lepsze tylko i wyłącznie to, że ma 50 mm, i penetrację 300 na godzie -,-

A tak, jest wolniejszy, prowadzi do gównianego 113 (w porównaniu do 121)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...