Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock

reksiu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka pisze tu bo neiw iem gdzie prosze mi odpowiedziec szybko i na temat wiec

mam neetbok'a i chce pograc w warrock'a ale mi nie chodzi płynnie a za to combat dobrze co zrobic ???

Opublikowano

Napisz coś więcej, tzn jaki masz system na tym netbook'u ;)
oraz czy masz antywirusa
bo może być tak że masz win vista/7/8 i wtedy musisz uruchomić wr jako administrator ;)
oraz w przypadku gdy masz antywirusa to go wyłącz (oraz sprawdź czy nie dodał on WRLauncher.exe do kwarantanny, jeżeli dodał to przywróć ten plik ;) )

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Napisz coś więcej, tzn jaki masz system na tym netbook'u ;)

oraz czy masz antywirusa

bo może być tak że masz win vista/7/8 i wtedy musisz uruchomić wr jako administrator ;)

oraz w przypadku gdy masz antywirusa to go wyłącz (oraz sprawdź czy nie dodał on WRLauncher.exe do kwarantanny, jeżeli dodał to przywróć ten plik ;) )

dafuq ? o.O Płynność gry zależy od pliku który może leżeć w kwarantannie - jakby tam leżał to by nie działało wgl.

Inaczej, podaj parametry antywirusa, WarRock ma inne wymagania i CA ma inne. W ca trzeba mieć większe a w WR mniejsze.

W niektórych przypadkach warrock na dobrych komputerach nie chodzi. Zobacz wymagania WarRock'a i CA :

68i60b.jpg

7ry761.jpg

jeżeli CA działa Ci na twoim notebooku a WarRock nie ... hmm

Może twój notebook jest za dobry na WarRock'a. Np na lepszych komputerach WarRock po prostu nie działa, przerywa itd.

Pewnie nie masz żadnego syfu bo masz nowego notebooku i CA działa.

Podaj swoje parametry komputera.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...