Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Dziwne zachowanie komputera.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam dziwny problem. Właściwie na chwilę obecną jest rozwiązany, ale wolałabym znać przyczynę i ewentualne rady, jak postępować w razie nawrotu. Mianowicie chodzi o to, że system stawał na napisie 'uruchamianie systemu Windows'. Powtórzyło się to trzy razy, a za czwartym się włączyło. Myślałam na początku, że komputer się zawiesił, bo klawiatura nie reagowała, ale pojawiał się napis na monitorze o zmianie rozdzielczości oraz wydaje mi się (nie dam sobie ręki uciąć, bo przyjrzałam się dopiero za czwartym razem), że ten znaczek Windowsa się ruszał, co oznaczałoby, że na pewno się nie zawiesił.

Wybaczcie za chaotyczną wypowiedź, ale nie wiem jak jaśniej to mam opisać. :)

Opublikowano

Jednak najdziwniejsze jest w tym wszystkim to, że rano go wyłączyłam/wyłączyłam bez żadnej usterki. Wracam i takie coś. ;f

Jeśli ci znowu pojawi to daj znać .

Ewentualnie zobacz przy okazji jak sytuacja w trybie awaryjnym .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Masz wiecej niz jedno konto w windowsie ?

Skan dysku C najlepiej Nod 32

Jezeli pc bd czysty to mozliwe ze zostalo cos usuniete z folderu z plikami sys. (Wtedy tylko format)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Masz wiecej niz jedno konto w windowsie ?

Skan dysku C najlepiej Nod 32

Jezeli pc bd czysty to mozliwe ze zostalo cos usuniete z folderu z plikami sys. (Wtedy tylko format)

Mam. Drugie konto było założone w celu przesłania pliku z jednego komputera na drugi. ;)

Opublikowano

Sprawdź jak działa w awaryjnym, i w awaryjnym zrób loga programem OTL i wstaw go tutaj jako załącznik.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sprawdź jak działa w awaryjnym, i w awaryjnym zrób loga programem OTL i wstaw go tutaj jako załącznik.

Uruchomiłam proces naprawiania, coś tam porobiło i się już normalnie włącza. Ale porobię te logi itp. jak będę wieczorem w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...