Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak w temacie. Chcialbym zalozyc swoj pierwszy serwer i nie wiem jaka oferte wybrac.

Spotkałem się z takimi stronami jak:

www.pukawka.pl

www.mineserv.eu

www.craftserve.pl

www.ownserver.pl

Na jakiej stronie zamowic serwer? Kiedys czytalem ze lepiej kupic cala maszyne VPS (nie pamietam koszt byl minimum 50zł ale nie pamietam jaka strona). To jak jest z tą maszyną? Jest taka możliwość?

@edit Przy okazji pytanie: Jak zrobic teleporty (jaki plugin) i jak ustawic zeby mogla korzystać z niego pewna grupa (z Persmission Ex)

Opublikowano

50zł, ciekawe za ile ramu. polecam ci hosting Fiberhost.pl

Zajrzyj na mój profil ! znajdziesz tam wiele przydatnych tutoriali.

Opublikowano

Jeśli się nie znasz na vps'ach i nie chcesz stawiać od razu serwera +150 slotów to bierz hosting.
Osobiście miałem kilka serwerów na craftserve.pl i polecam,dobre maszyny,dobry support i świetny panel na stronce.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Na serwer składam się z kolegą. Dla mnie to dobry sposób do nauczenia się czegoś nowego. Serwer myślę, że będzie miał 30 slotów i jeżeli będzie się utrzymywał to zwiększę tą liczbę (o ile przetrwa)

Opublikowano

OWNSERWER !

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

Polecam Ci zdecydowanie Ownserver posiadam tam serverem i jestem zadowolony :)

Ma dużu plusów typu. nie laguje,szybkie FTP,latwa obsługa,promocje.

Pomogłem ? - Daj lubie to! :) Dzięki

Opublikowano

Od siebie proponuje Craftserve.pl dobry żadko cos sie psuje wiem bo moj kolega ma na CraftServe i działa mu bez zarzutu. Polecam !!!

Opublikowano

Ja polecam "CraftServ" - ponieważ jak pisałem mój kumpel ma serwer na tym Hoście ponad rok i jest bardzo zadowolony . Jak ogarniasz serwery MineCraft to kup maszynę.

Pozdrawiam Boski Diego . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...