Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacją

NataliaPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, temat stary ale ja nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Ostatnio miałam problem z kompem i teraz nie jestem na koncie administratora, próbuje pobrać lola, i jest błąd "błąd podczas tworzenia katalogu instalacyjnego", jako administrator też próbowałam instalować i nic, dodam tylko, że ktoś mi napisał, że mam zmienić folder instalacji, ale wchodzę w instalator lola, i albo jestem człowiekiem niewidomym, ale nic takiego nie ma, żeby można było to zrobić. Proszę o odpowiedzi :*

Aha, czyli na tym forum mi nikt nie pomoże :) No trudno, kiedyś tu było inaczej, poszukam na innych forach :*

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

Hahaha dobre, napisała 18:18 a o 18:58 spina sie ze nikt nie pomogl xDDD

Jakby co to sproboj wylaczyc antywirusa i zapore i na nowo pobierz, MOZE pomoze.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Zapora wyłączona, antywirusa nie mam :) i czekać godzine na jedną odpowiedź to dla mnie nowość, na innych forach to max 20 minut..

chciałabym to pobrać jeszcze dzisiaj, ale sie niczego nie dowiem .... dobra, czekam na odpowiedzi, może ktoś łaskawie odpowie na nasęęęepnyyy dzień. czekam 2 godziny...

Opublikowano

Opisz trochee dokladniej . sciagnelas juz gre czy dopiero sam instalator? Jakiego systemu uzywasz

Sprobuj przerzucic to na inna partycje i tam odpalic-zainstalowac , Jest jeszce jeden sposob ale ja mam windows 8 i mam troszke inaczej z zabazpieczeniami i kontem administratora wiec ci nie pomoge ;/

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Windows 7, czekam już 24 godziny i tylko 2 odpowiedzi, nie no poprostu zaje*biście! ..

Opublikowano

Tylko nie puacz. Wolisz, zeby tu sie od razu pojawilo 100 zbednych odpowiedzi, sposrod ktorych bys musiala wyczesywac te cos warte?

A jak to nie mozna zmienic folderu? Podczas instalacji wszysciutko masz. Zainstaluj gdzies indziej niz na dysku C, jesli masz inne partycje, a jesli nie to po prostu zrob folder w program files i tam.

Opublikowano

@UP i tak nie ma z czego wybierać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...