Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chcę zrobić serwer mam serwer na CraftServe ale tam są ciągle błędy itp serwer się wyłącza myślałem nad Hostingiem Pixel-Team oferta obsydian ale nie wiem czy jest dobry jaki hosting polecacie do 90 zł

//Edit szukam dużej i szerokiej oferty :)

936131400425106482086.png
Opublikowano

OwnServer.pl :)

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Serwer wyłącza Ci się, dlatego że masz błędy w pluginach. Przejrzyj i posprawdzaj je i jestem pewien, ze błędy znikną.

Znam się na tym i nie mam żadnych błędów w konsoli :)

Opublikowano

Aaa ile masz ram na serwerze, jaka to oferta ta na craftservie, może pomogę ?

Z prawej jest magiczny przycisk Lubie To ! ----->

Opublikowano

CraftServe jest to aktualnie najlepszy hosting.
Możliwe, że po prostu nawaliłeś za dużo pluginów.

Od CraftServe lepsze już tylko dedyki z np. OVH. ;-)

5465845486.png

Opublikowano

Polecam fiberhost.pl, dokupisz autentyczne ip, niedługo is wypuszczają. Powoli wyścigną craftserve. Ich serwerownie to ovh.pl oraz atman.pl . Łatwe dogadanie się oraz wyjaśnienie błędów. Miła administracja.! Polecam

@Edit.

TS3 niedługo wprowadzają, a domene za free polecą ci na bok. Ja też mogę ci polecić, a i mają tani i dobrej oferty hosting www.

Wysłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Polecam fiberhost.pl, dokupisz autentyczne ip, niedługo is wypuszczają. Powoli wyścigną craftserve. Ich serwerownie to ovh.pl oraz atman.pl . Łatwe dogadanie się oraz wyjaśnienie błędów. Miła administracja.! Polecam

@Edit.

TS3 niedługo wprowadzają, a domene za free polecą ci na bok. Ja też mogę ci polecić, a i mają tani i dobrej oferty hosting www.

Wysłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk

Dzięki zobaczę :D

Opublikowano

OWNSERWER !! TYLKO TO !! TANI I DOBRY JAK SIĘ UMIESZ ZAJĄĆ !

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

www.disCONNECT.pl . Wysokie stawki SMS, ItemShop + Widget ItemShop, Kontakt telefoniczny! Dla nas liczy się jakość a nie "jakoś". Nie obiecujemy tego co dać nie możemy!

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Nie dziwię się z powodu nie działające CraftServa. Też tam miałem serwer i serwer sam się wyłączał przy 18 pluginach oraz 4GB RAM'u

Nie było żadnych błędów. Napisałem do supportu to mówili, że wszystko jest dobrze i, że serwer nie powinien się wyłączać. Kazali usunąć Iconomy.

Zrobiłem to i było jeszcze gorzej.

Ja polecam od siebie Slotex'a dobry hosting i tam jak płacisz sms'em 11zł to przychodzi 9

A jak dajesz 23zł to przychodzi 19.

Polecam

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Polecam Disconnect.pl. Jeden z nowych hostingów, który oferuje serwery minecraft. Ogólnie istnieją już od 2 lat. Minecraft mają od nie dawna ale ja jestem z nimi już trochę czasu. Mam tam serwer i przy większej ilości pluginów nie ma lagów. Ciągłe nowości, a nie dawno dodali itemshop. Łatwy kontakt z Właścicielem. Polecam ! :)

//reklama

Opublikowano

również 0 problemów z disconect. :3

2 miesiac serwer wszystko okey.

godnew.jpg
Opublikowano

Craftserve.pl jest aktualnie najlepszym hostem serwerów minecraft w Polsce. Myślę tak samo jak inni na górze ,że to błędy z pluginami. To co napisałeś o pixelteam (pixelteam to jest spoko hosting ale myślę ,że lepszy craftserve :P , miałem już serwer na pixel-team 50 slotów i jakoś źle nie było ;)

Technik serverów ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...