Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Indefinite" - Moje opowiadanie :)

Tianse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie smile.gif

W wolnym czasie swego typu swoiste opowiadanie. Nie lubię schematów,
które powtarzają się w kółko (ktoś kogoś porywa, a na końcu wszystko się
układa i porwana osoba jest szczęśliwie uratowana). Moim zdaniem, jeśli
ktoś ma coś takiego pisać, to jest kretynem, bo zanudzi czytelnika na
śmierć ;p Tego jest naprawdę tyle, że każdy już zna przebieg takiej
akcji, a co za frajda czytać coś, jeśli wiemy co będzie później?
Żadna... Gdzie wtedy jest ciekawość, dreszczyk emocji, zaskoczenie? Nie
ma... Osobiście coś takiego bym wyrzucił i nie doczytał do końca smile.gif Staram się nie pisać schematycznie, nie zanudzać smile.gif
Piszę tak, aby czytelnik nie wiedział co stanie się za chwilę, czego
może się spodziewać, po prostu aby był ciekawy tego co zaraz się wydarzy
smile.gif
Napisałem początek mojego opowiadania, które nosi tytuł "Indefinite",
co oznacza: "nieokreślony", "nieznany", "bezimienny". Dlaczego taki
tytuł? Gdy uważnie będziecie czytać, na pewno się dowiecie smile.gif Zachęcam do polubienia i przeczytania mojego opowiadania wink.gif

http://www.facebook.com/indefinitebook

Opublikowano

Rozumiem autora , ale kto teraz czyta książki i opowiadania ?? Może starsi ludzie ale młodzież ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Rozumiem autora , ale kto teraz czyta książki i opowiadania ?? Może starsi ludzie ale młodzież ?

Pewna część młodzieży, wyobraź sobie, również tworzy własne twory! Nie tylko czyta. :)

Tak czy siak, jak znajdę trochę czasu to zerknę. Lubię nowości, może mi się spodoba. Chociaż pewnie dopiero w weekend. Ostatnio cierpię na brak czegoś ciekawego.

2rzc7qb.jpg

Opublikowano

może to dla Ciebie dziwnie zabrzmi, ale NAWET wśród młodziezy są osoby czytające książki. I nie, chwalenie się nie czytaniem ich nie jest fajne, believe me. Nie jestem jakimś molem książkowym, ale fajnie coś od czasu do czasu przeczytać ;)

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Bardzo się zdziwisz, gdyż jest taka młodzież która czyta :) W przewadze są to dziewczęta, więc jak obracasz się w sferze ludzi słuchających hiphopowców i tych takich lanserków którzy szpanują a nie mają czym, to nie zauważysz nikogo z książką w ręku ;) Trzeba wejść w odpowiednią sferę ludzi, aby zobaczyć , że rzeczywiście czytają i jest dla kogo pisać :) Sporo młodzieży i studentów czyta, uwierz ;)

Opublikowano

Facepalm. Jeżeli wydaje Ci się, że nie ma na świecie młodzieży czytającej to jesteś w dużym błędzie. :)

Co do opowiadania - fajnie, że coś tworzysz. W wolnej chwili na pewno poczytam.

Opublikowano

No może kurwa ja? Mój rekord to 300 stron w 2 dni. Szczerze to wolę książki niż tanie filmy...

@Top, też zawsze chciałem coś stworzyć, ale napiszę 1 stronę i koniec, nie ma pomysłu, a LoL woła.

Przeczytałem pierwszą stronę i muszę Cię pochwalić, całkiem przyjemnie się czyta. Jutro doczytam więcej, bo teraz brat woła na kompa -,-

Game Over

Opublikowano

Up żaden rekord , ja przeczytałem HP Zakon Feniksa ponad 1000 stron w dwa dni tak wciągneła ;)

Top@ Świetnie że próbujesz napisać jakiś twór dla innych. W końcu czytanie rozwija zasób słów.

Opublikowano

Ale jesteś zajebisty... #ile się męczyłeś z wymyśleniem zdania?

Taki pseudo hashtag, może ogarniesz ocb.

Autora propsuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...