Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-34-85 czy SU

Monopollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, który lepszy czołg do dalszych ulepszeń? T34 80 czy SU-65 (chyba)

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Zależy czym ci lepiej grać. T34-85 to bardzo dobry rosyjki med i prowadzi do chyba najlepszej X miedium, T62A ! Jeżeli chodzi o SU-85 (raczej oto ci chodzilo) to też nie jest to zły wybór. Zależy czym ci się lepiej gra. Oczywiście możesz iść w dwie linie na raz, co jest bardzo przydatne. Nikt za ciebie nie wybierze, wybierz to czym chcesz grać. Ja na twoim miejscu zbadał bym najpierw T34-85, a boczną linią szedł w SU-85 !

Opublikowano

T-62A wcale nie jest najlepszym Medem... Nie ma najlepszych czołgów, są co najwyżej najgorsze...
Topic: T-34-85 bardzo fajny czołg: mobilny, dobre działo, bardzo fajny pancerz.
SU-85 to dla mnie osobiście tragedia: niemobilny, stockowe działo jest tak słabe że ja pierdykam, pancerza nie ma...

Opublikowano

Su-85 jest genialny z działem 122 i gold pestkami, 5 tiery na strzała lub prawie.

2815676267.png

Opublikowano

T-62A wcale nie jest najlepszym Medem... Nie ma najlepszych czołgów, są co najwyżej najgorsze...

SU-85 to dla mnie osobiście tragedia: niemobilny, stockowe działo jest tak słabe że ja pierdykam, pancerza nie ma...

Kolego, czytaj. Chyba najlepszej X medów. Chyba, to moje zdanie. Jeżeli chodzi o X to T62A w praktyce naprawde jest dobre, można się kłócić o to czy jest najlepsze... Wiadomo, że nie ma najlepszego czołgu ale są jedne z górujących nad innymi...

Opublikowano

Ja polecam PzIII/IV z ZSRR XDD (dobry wybór ?) :D

Waść Panie toć to z Germanii czołg jest V tieru :) zalży co proponujesz bo po T-34-85 jest T-43 co łatwo się pali więc wybierz co chcesz chociaż obie linie są ciekawe.

Sig.png

Opublikowano

kto tam pisał. że su-85 jest mało mobilny ? a czy jest mobilniejszy niszczyciel na tym tierze ? su-85 bardzo fajny czołg, sam mam go w garażu wymaxowanego . o T34-85 się nie wypowiem, nie grałem ..

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

ja tam nie wiem . dla mnie su to najlepszy niszczyciel tego 5 tieru, przedchwila moja najlepszą bitwe nim zrobiłem, 7 zabójstw, prawie 2k obrazen .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Lol z twojego wykładu można wywnioskować: Co za debil. Tak samo można powiedzieć: "Ej stary, te czołgi są średnie, ale tamte wymiatają!"

Pancerz w T-34-85 ma 45 mm pancerza bodajże (o ile nic nie zmieniali), więc nie wiem co tu chwalić. Poza tym działo owszem, bardzo dobre. Mobilność nie jest dobra, czołg nie jest AŻ tak szybki.

SU-85 znerfili. Miał 107, teraz marne 85, ale z tą szybkostrzelnością, która jest w 85 można sobie pograć. Może nie jest to TD wybitny, ale porównując do niego inne TD z tego tieru można poczuć przewagę.

SU-85 ma tyle samo pancerza co T-34, więc nie pierdziel głupot.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Akurat przy pancerzy czołgu liczy się również wieża o.O Fajnie wiedzieć nie??? Kadłub za to można kątować, w porównaniu do TD... Po skątowaniu odbija się czołgi T7/8. A jak dla ciebie 18,5 km/t to mało, to se graj francuzami... PS: jaką przewagę ma SU??? Może w zapłonie i bycia ślepcem...

Opublikowano

Ale ty głupi jesteś. Masz więcej bitew ode mnie, ale i tak kurwa mniejszą wiedzę. Akurat przy pancerzy czołgu liczy się również wieża o.O Fajnie wiedzieć nie??? Kadłubb za to można kątować, w porównaniu do TD... Po skątowaniu odbija się czołgi T7/8. A jak dla ciebie 18,5 km/t to mało, to se graj francuzami... PS: jaką przewagę ma SU??? Może w zapłonie i bycia ślepcem...

Może jeszcze nie wiesz, że przy takim pancerzu ciężko zrykoszetować... ale ty jesteś mądrzejszy i wiesz lepiej, w końcu masz kilka X .. Poza tym nie ma szans rzucić na VIII tiery V tieru TD. Grasz chyba w inną grę. francuzi mają jedno z lepszych przyśpieszeń w grze. Aha, no tak. ty doszedłeś do max V tieru ;/. Hmmm.. obrazą reprezentujesz samego siebie, nie sądzę, żebyś miał nawet 14 lat ;/

signature.png

Opublikowano

Pozdro- odbiłem 3x Löwe z rzędu, 2x KV-3, ISa-3, Tygrysa, SP, jeszcze parę tego typu czołgów. PS: co mają T10 do wiedzy o grze i umiejętności??? Bo ja cię nie ogarniam. Liczy się umiejętność i wiedza nabyta w czasie gry (8k robi swoje dude), a nie wbite T10.

Opublikowano

A weź rusz się i sprawdź pancerz T-34-76 i T-34-85. Pewnie jeszcze nie wiesz, że T-34-85 to zmodernizowany T-34. Inna wieża, która jest twardsza i na tym się kończą +, bo wielkość jest przerażająca. Poza tym jak chcesz solówkę to proszę. Zobaczymy czy dasz rade kątować na VIII tier.. albo jeżeli już wolisz to VII, żeby jeszcze bardziej utwierdzić cię w błędzie. Nie będę się zniżał do twojego poziomu. :) Jesteś na tyle dobry, że co strzał kątujesz wieże :)? Nie wiem co ci mama jeść daje. Weź jakieś antydepresanty albo coś bo spinasz jakby się w domu bili. ;/

signature.png

Opublikowano

Ja proponuję iść w obie linie. T-34/85 jest bardzo dobry *gram nim od dłuższego czasu i nie żałuję, ponieważ lecę już 3 umiejętności). Dobre działo, dość szybki i zwrotny. Większość czołgów ciężkich nie nadąża obrócić wieżę. A co do SU-85 też dobry, lecz lepiej iść wyżej. Aktualnie posiadam SU-100 i SU-152 (max w tym TD to 152mm działo (słabsze czołgi na 1 HIT)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...