Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czułość myszki

Mcc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie do tych co grają sr only czy jak gracie sniper only to ustawiacie myszkę bardziej czułą? Jak tak to mniej więcej o ile?

Opublikowano

Siema mam takie pytanie do tych co grają sr only czy jak gracie sniper only to ustawiacie myszkę bardziej czułą? Jak tak to mniej więcej o ile?

Moźe nie jestem pro snajperem, ale ja mam na 20 i starcza. Moim zdaniem musisz sobie sam dopasować takie coś. Każdy gra inaczej i inna czułość ogarnia. Ja Ci polecam zacząć od 15 i skończyć w granicach 50 i porównać jak Ci się najlepiej grało.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Moźe nie jestem pro snajperem, ale ja mam na 20 i starcza. Moim zdaniem musisz sobie sam dopasować takie coś. Każdy gra inaczej i inna czułość ogarnia. Ja Ci polecam zacząć od 15 i skończyć w granicach 50 i porównać jak Ci się najlepiej grało.

Nie o to chodzi bo jak widzę to niektórzy pod filmikami skiby czy Igora piszą że duża czułość myszki lepsza na sr only i zastanawiam się co inni o tym myślą

Opublikowano

ja rowniez nie jestem jakims pro sniperem ale lubie grac sniper only mam na 35. pytalem sie xxturnera to powiedzial ze 25 wiec to zalezy od gracza

Opublikowano

Nie o to chodzi bo jak widzę to niektórzy pod filmikami skiby czy Igora piszą że duża czułość myszki lepsza na sr only i zastanawiam się co inni o tym myślą

To nie chodzi o to że im większą czułość myszki masz tym lepiej grasz. Przeiceż to nie ma sensu :P

Ja przy mojej myszcze Logitech G400, przy ustawionym 1600dpi mam na 7 w Combacie :D

esar.png
Opublikowano

Ja osobiście mam 20-30 a posuwa tak jak należy :D Dla jakiś pro elo uber snajperów to 30-40 zalecane.

Opublikowano

jak zmienic czulosc myszki??

W combacie za pomocą klawiszy [ oraz ] A w komputerze jeśli masz win 7 w menu start wpisujesz mysz i tam już sobie ustawiasz.

2xdown no a co napisałem..?

Chyba już bardziej nie da się tego opisać:

1363789507-U683421.jpg

674071459604241683421.gif

Opublikowano

omg... widzę, że kidmodzi combat arms są bardzo pomocni.. Gdybym wiedział którym klawiszem się zmienia to bym chyba nie pytał, no nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...