Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]multikonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

również w essientals wejdz i poszukaj max create number registration i tam bedziesz miał bodajże 3 zmien sobie na 1

Opublikowano

#UP
W Essentialsie nie ma takiej opcji. Essentials nie odpowiada za rejestracje.

#top

W AuthMe linijka "maxRegPerIp: 1" zmieniasz na dowolną liczbę.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

W authme masz maxregisterip: i dajesz 1

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

Nie polecal bym ci tak robic, z tego co wiem w polsce duzo osoiedli korzysta z jednego lacza przy czym zazywyczaj po kilkanaście osob ma to samo IP

Opublikowano

jeszcze się z tym nie spotkałem ,chyba tylko jakieś villowe osiedla mają w zestawie internet ,w normalnym bloku kążdy musi sam opłacać internet i nawet jeśli mają wszyscy z np neostrady i tak inne IP , wy mi tu piszecie o authme a ja uzywać xauth bo authme to najgorsze zbugowane gówno .. 3/4 graczy nie mogła się zarejestrować przez miesiąc bo autor nie ruszył dupy i tego nie naprawił .. jeśli wiecie jak to zrobić w xauth to będzie miło . pozdrawiam :)

Opublikowano

xAuth jest dobre w configach mozesz wszystko ustawiać nawet że 1IP moze się rejestrować. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...