Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

euro - usb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś urządzenia które bym mógł podłączyć do TV do wejścia euro lub czincze, które by dawało możliwość podłączenia urządzenia USB. Chodzi mi o to, że mam stary telewizor który nie ma jeszcze wejść USB a chciałbym sb np pooglądać filmy z pendriva, widziałem tunery DVB-T z usb ale mam kablówkę więc tuner nie jest mi potrzebny.

1.jpg

Opublikowano

a pena sobie wciśniesz do dziurki którą zrobisz w ściance, co ?

tunery w ofercie są może i sprawne ale nie działają na mpeg4 i tylko nagrywają i odtwarzają obraz tunera , a nie pliki z pena :/

dowolny odtwarzacz multimedialny CD/USB kosztuje teraz więcej niż tuner dvbt z usb ( ok 70 do 100zł ) masz to samo i dokładnie to co chcesz i dodatkowo możesz nawet nagrać coś z TV , nikt ci nie karze włączać tunera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Co do pena to pół biedy, da się ogarnąć. Niby na pudełku jest usb i obrazki, że usb odtwarza obrazy, muzykę i filmy, spytałem się sprzedawcy i wie tylko, że urządzenie ma wejście usb i tyle... Można jakiś link do sprawdzonego urządzenia ?

1.jpg

Opublikowano

on odtwarza ale stare formaty z nowymi ma problem i nie warto kupować i jeszcze przerabiać eprom by działał z nowymi kodekami

masz caly dzial odtwarzaczy multimedialnych

jedne z lepszych i tanie to MANTA

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...