Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muszę schudnąć dużo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

ważę 95kg mam 175wzrostu i 15 lat

i teraz pytanie jak najszybciej ( do wakacji) zrzucić brzuch nie chodzi mi o wagę, bo dla mnie to tylko liczba - nie chce mieć dużej dupy i brzucha

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Noo tak tylko jakie sporty, żeby mi się to jeszcze w miarę dało jakoś to w pełni wykonywać w dzień z czasem na lekcje i znajomych ;c

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Nic nie rób. Ja miałem mega nadwagę, teraz mam nawet mniejsze BMI od prawidłowego. Poprostu nic nie jedz i tyle. Jeśli jest weekend to ogranicz się tylko do jednego posiłku, np obiadu. Jak masz silną wolę to dasz rade :)

Opublikowano

Jak wcześniej było napisane siłka i bieganie będą najlepszym rozwiązaniem, nawet jeżeli nie zauważysz skutków po bieganiu, będą one widoczne podczas chodzenia na siłownie. Co do jedzenia (nie jest to moje własne doświadczenie, ale mojej bliskiej znajomej która dużo się tym interesowała, bo była ''pulpetem'') wieczorem zjadaj całego grejfruta, a ograniczanie całkowite jedzenia jest nie mądrym posunięciem przy wysiłkach bez których nie zrzucisz ciałka. Unikaj picia napojów gazowanych, pij kompoty i soki. Gdy tylko śnieg zacznie nas opuszczać staraj się jeżdzić na rowerze :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Gościu jeżeli naprawdę ci zależy to z całego serca polecam
Ci A6w (Aerobiczna 6 Weidera) jest to zestaw ćwiczeń dość trudny i pochłania
dużo czasu ale daje naprawdę dobre efekty , poczytaj w necie na ten temat jest
naprawdę mnóstwo ludzi , którzy już to zrobili i mają same pozytywne komentarze .

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

@up

haha gosciu wez sie nie odzywaj, dzieki a6w schudniesz tyle co nic... to nie sa cwiczenia na pozbycie sie tkanki tluszczowej

@topic

Biegaj, i jed zdrowo.

Nic dodac nic ujac.

Opublikowano

Przy a6w może minimalnie schudniesz, ale to nie są ćwiczenia do tego... Najłatwiejszym sposobem jest chyba bieganie. Zarezerwuj sobie te jedną godzinę i biegaj, albo chociaż wolno truchtaj. Nie głódź się! Najbardziej debilny pomysł ze wszystkich, a z dietą uważaj, bo można jeść mniej, a tyć szybciej niż jakbyś miał jeść tak, jak zwykle.

7m9a.png

Opublikowano

Z czasem jak poprawisz wydolność zamień bieganie dłuższych dystansów na interwały,bo szybciej spalamy tłuszcz.

Opublikowano

Bieg 1 KM dziennie - minimum oraz odpowiednia dieta.

Powodzenia ! Jak nie dasz tego 1 KM dziennie to biegaj tyle ile dasz rade ( Walcz z samym sobą i biegaj na maxa ) a z biegem czasu będziesz biegał ponad 2 KM w 10 minut :)

4anr.png

Opublikowano

Noo tak tylko jakie sporty, żeby mi się to jeszcze w miarę dało jakoś to w pełni wykonywać w dzień z czasem na lekcje i znajomych ;c

W tenisa. Jak mieszkasz w dużym mieście to korty masz wszędzie :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Powiem Ci jedynie, że polecam Ci bieg, ćwiczenia w domu, oraz zdrowa dieta. Sam ostatnio zainteresowałem się życiem wegetarianina.

Sam zacząłem jeść lepiej, zdrowiej . Chcę być w formie. Do tego chętnie pojadę rowerem nad Unterbacher See (u mnie jest to jeziorem) i zrobię sobie kółko, około 5km.

Dodatkowo trenuję tenisa ziemnego, i z kumplami zawsze miło jest pograć np. w nożną, czy też inne, choć od nie dawna zrezygnowałem z treningów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...