Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mario14125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie zasadnicze pytanie odnośnie samochodów mieszczących się na serwerach CHICANE oraz APEX. Czy jest możliwość transferu samochodu z CHICANE na APEX gdyż popełniłem błąd zakupu za SB samochodu i zamiast na APEX kupiłem na CHICANE...

Opublikowano

HAHAHA rozjebałeś mnie tym tematem Było się nie mylić.

Jebnięty jesteś jakiś czy co? Zapytałem tylko a forum jest od zadawania pytań...

Opublikowano

Jeżeli już to do supportu napisz

A forum jest od wyrażania własnej opini i jak dla mnie to ty jesteś jebnięty że pomyliłeś serwery w kupnie samochodu.

Poproszę kolejne 5% ostrzeżenia

nafson_gameplay.png
Opublikowano
https://help.ea.com/en/play4free/need-for-speed-world

Wątpię by się udało ale różnie bywa. Życzę szczęścia.

Jeżeli już to do supportu napisz

A forum jest od wyrażania własnej opini i jak dla mnie to ty jesteś jebnięty że pomyliłeś serwery w kupnie samochodu.

A dla mnie jesteś *** bo określasz ludzi po jednym ich poście. To, że siedzisz na tym forum więcej i jesteś "mądry" nie upoważnia Cię do takich wpisów. Zadał pytanie, a nie prosił o dyskusję na swój temat więc wypowiadaj się w temacie i pilnuj słów, to jest ostrzeżenie. Przez spam

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...