Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podlaczenie ps3 do monitora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam do was pytanie jak podlaczyc ps3 do starego monitora ? Slyszalem ze trzeba kupic kabel hdmi-dvi ale podobno ma slaba jakosc. Taki gosciu powiedzial zeby kupic jakas przejsciowke i kabel hdmi. Co jest lepsze kupienie kabla hdmi-dvi czy przejsciowki ? W monitorze mam wejscia takie jak: d-sub i dvi-d. I ile kosztuje taka zabawa ? Mij monitor to: iiyama prolite e1902s. Nie chce wydawac za duzo kasy bo bede gral na tym od czasu do czasu. Pozdr.

Opublikowano

Kurde tylko ze to w pl a ja mieszkam w niemczech i ja mam takie sklepy jak: media markt, medimax, conrad. W media nie ma ani adaptera z hdmi na dvi ani kabls hdmi-dvi. W medimaxie nie wiem czy jest bo niewidze na stronie. A w conradzie jest to i to tylko ze tak kabel hdmi-dvi jest za 15€ a adapter 10€ i to troche duza przesada jak za kabelek. Nie bd. Placic 40-50 zl za kawalek plastiku. Mi chodzi o jak najtansze rozwiozanie. Ja mam dobry kabel hdmi wiec potrzebowalbym tylko adapter. A 10€ za niego nie zaplace. Jade dzisiaj do media i do medimax i zobacze po ile tam sa.

Opublikowano

ktoś ci pieprzy głupoty że słaba jakość przejściówek

NIE MA NIGDY TAKIEJ MOŻLIWOŚCI , HDMI albo DVI to sygnał cyfrowy obrabiany w urządzeniu monitorze, bez względu jakie kable się kupi czy za kilka groszy czy za setki obraz będzie dokładnie taki sam

masz DVI-D to tylko cyfrowe, zwykła przejściówka HDMI - DVI-D wystarczy

@UP ta nie pasuje bo to DVI-I DUAL

taka to DVI-D http://allegro.pl/kabel-hdmi-dvi-d-2m-full-hd-vivanco-okazja-i3091303900.html

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...