Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ocena BF3

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby móc ocenić mw3 musiałem przegrać w to 300h , w BF3 gram od wczoraj i stwierdzam : BF3 rządzi .

Plusy i minusy mw3:

+Tworzenie własnych klas

+Szybki sposób szukania rozgrywki

+Prestiż mod

-Strzelanie z broni nie jest realistyczne [ żadna broń nie ma rozrzutu itd ]

-Samotna gra

-Słabe mapy

BF3:

+Rozbudowane multiplayer ; helikoptery,czołgi,odrzutowce itd.

+Bronie posiadają rozrzut ,kiedy mamy latarkę i laser możemy oślepić ale też łatwo nas zobaczyć

+Ładna oprawa graficzna

-Na mapka gdzie gra dużo osób denerwujące jest campienie oraz rzucanie granatów w miejscach gdzie jest dużo osób

-Według mnie słabo rozwinięte tworzenie klas, nie przeszkadza ;) bo za to jest dużo rodzajów broni itd.

Stwierdzam BF3 rządzi .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Może według mnie jest lepsza gra, taka jak BFP4F oraz LoL.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

posiadam obie te gry tzn. battlefield 3 oraz mw3 więc tak :

w battlefield brakuje mi kilku bajerów takich jak na przykład zrzut pancerza z powierza lub sterowanie pociskami z wysokości,

ale jak już się wraca z battlefielda do mw3 brakuje tego czegoś :(

Sbf3Sty.png

Opublikowano

BF3 vs MW3 to po pierwsze grafika i realistyka. Zdecydowanie po stronie BF3 obie cechy. BF wciąga jak żadna inna gra ( cos podobnego do far cry 3). Dużo DLC, przez co więcej mapek, pojazdów i broni. Wspaniale gra się z teamem. Trzeba obmysleć jaki ruch wykonać aby zaskoczyć przeciwnika.

Jednym słowem Battlefield 3 posiada najlepszy tryb multiplayer w jaki do tej pory grałem.

skpUo.png

Opublikowano

Sam realizm/fizyka gry np. rozpadanie się budynków/uszkadzanie ich i możliwość jeżdżenia pojazdami przebija wszystkie części CoD'a,a reszta którą BF posiada wbija całkowicie nóż w plecy serii Call of Duty :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Tak to też mi się podoba , grafika na ultra jest piękna . U mnie nie ścina ale nawet jak ktoś gra na niskiej to też dobrze się z tym czuje ;)

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Piszecie o realistyce w BF3 ale gdzie on jest realistyczny? grafa cukierkowa co raczej z rzeczywistością wiele wspólnego nie ma,

strzał z M98 w dupe a ktoś se biegnie dalej jak by nigdy nic, 2 strzały w głowę z pistoletu czy karabinu i dalej koleś biegnie, no co tam 2 kule w mordzie, palący się czołg naprawiony w pół minuty palnikiem, pomimo tego jakoby niesłychanego systemu zniszczeń niezniszczalne kontenery, słupy drogowe wytrzymujące strzał z rpg, przeżycie wybuchu granatu metr od gościa, nieskończone apteczki,zmiana magazynku w sekundę, NIE PISZCIE ŻE TAKA GRA JEST REALISTYCZNA!.

A co do - to prócz tego co wyżej to

małe mapy (BF 2 a te w bf3 to 2 światy)

Premium

A tak to jest nawet dobra gra, choć mogła by być lepsza ( to co wyzej wymienione)

O codzie się nie wypowiadam bo to już gniot nad gnioty

LOL

Opublikowano

Daj grafikę na ultra wszystko na max , ustaw w nvidii sobie efekty 3D itd. ;) Zobaczysz czy cukierkowa , a jak masz kompa co tego nie uciągnie pech.

Realistyka występuje podczas : jak strzelasz w jakieś ,,kruche'' ściany odrywają się kawałki , efekty wybuchów itd.

Jaki by nie był BF3 tak będą hejty tak samo będzie z BF4 ;) powodzenia .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Nie bój się że nie włączyłem ultra, zgadza się nie mam super-pro pc że mi chodzi na ultra ale chyba widzę jaka grafika jest na nim jest i jak popatrzyłem przez okno widziałem zupełnie inną ee grafikę? niż w BF3 na ultra.

Od ścian odrywają się kawałki od gier z przed paru lat jak się w nią trafi.

LOL

Opublikowano

BF3 ani nie jest realistyczny (jak można przy takiej produkcji mówić o realizmie...) ani jakoś super mega zaawansowany graficznie. Co prawda bije pod tymi względami CoD'a, ale jakiś super znowu nie jest. Sam wolę BF'a, bo o wiele bardziej podoba mi się gra zespołowa na dużych mapach, a nie bieganie po mapie wielkości pudełka po butach, ale mimo wszystko ArmA bije obydwa tytuły jak Najman matę.

7m9a.png

Opublikowano

Bf3 nigdy nie był robiony tak aby był realistyczny ta gra ma minimalny realizm ale ona nie ma być realistyczna tylko ma urywać dupe pod względem gameplayu

Opublikowano

Bf3 nigdy nie był robiony tak aby był realistyczny ta gra ma minimalny realizm ale ona nie ma być realistyczna tylko ma urywać dupe pod względem gameplayu

tak według mnie to nie bylo lepszej gry "strzelanki" od dluzszego czasu :P Dla mnie 10/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...