Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pbe- zasrane rp i pz!

Laczek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na uj ci pbe? Graj normalnie na serwie.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Zeby dostawac rp co tydzien trzeba byc aktywnym na pbe.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Ja również nie dostałem RP i IP mimo, że codziennie grywałem kilka meczyków.

Support jednak tu nie pomoże.

Ludzie. Piszecie mu głupoty. Robiłem wczoraj podobny temat - nikt nie dostał kasy.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

PRZECZYTAJCIE PYTANIE A NIE KURWAA MI TU DUPE ZAWRACACIE WASZYM SPAMEM !!!!!!!!!! CHCĘ LINKA DO SUPPORTA PBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wy tępe chuje!!!!!!!!!!!!!!!!! czytanie ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpocznij sobie.

Opublikowano

Spokojnie, załóż laczki i wypij melisę, proszę????????????????????????????????????????????????????????

~ nie ma czegoś takiego ~

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

PRZECZYTAJCIE PYTANIE A NIE KURWAA MI TU DUPE ZAWRACACIE WASZYM SPAMEM !!!!!!!!!! CHCĘ LINKA DO SUPPORTA PBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wy tępe chuje!!!!!!!!!!!!!!!!! czytanie ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T*pym ch*jem co najwyżej możesz być ty.

PBE nie ma supportu, bo jest to serwer testowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...