Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za gry?

deska2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Ostatnio nie mam co robić i przypomniałam sobie że grałam wieki temu w dość ciekawe gierki, ale nie pamiętam ich tytułów.

1)To była gra typowo FPS, biegało się w czasach 2 wojny światowej i zabijało niemców...nie jest to Call of Duty bo w tej grze zdarzały się misje gdzie trzeba było ukraść dokumenty i podawać się za jednego z niemców. Ogólnie zadania były na zmianę, tutaj zabijasz wszystkich jak leci a za chwilę jakaś infiltracja.

2)Też w klimatach 2 wojny światowej, tyle że gierka przypominała typowego Hitmana, zakradało się od tyłu do niemca, przebierało się za niego i jeśli miało się rangę np. porucznika to generał mógł nas rozpoznać i kiszka z misji, ale za to ktoś z niższą rangą już o nic nas nie podejrzewał. Pamiętam że była taka jedna misja, gdzie trzeba było zabić, bodajże w burdelu jakiegoś generała, oczywiście bez świadków, potem uciekało się z miasta itd.

Za pomoc dam oczywiście lajka :D

58815786.jpg

Opublikowano

Hmmm ta pierwsza to chyba Medal of Honor.

Dzięk,i i czekam na propozycje co do drugiej, bo tytuł całkowicie wyleciał mi z głowy. Dodam że to na 100% nie jest nowa gra :P

58815786.jpg

Opublikowano

Z tego co patrzę to nie jest Sniper Elite, tutaj widzę tak jak w tytule, naszym bohaterem jest snajper a w tamtej grze byliśmy zwykłym wojskowym...chyba jakimś agentem specjalnym, co to przebierał się jak Hitman w ciuszki swoich ofiar i po cichu robił swoje.

58815786.jpg

Opublikowano

Niestety nie, ta gra jest za nowa.

Moja musi być z 2004 albo starsza, bo pamiętam że grafika jest trochę kwadratowa :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...