Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][No-Premium]RPG : Middle Craft - wyznaczamy na nowo, epokę średniowiecza [Klasy, Miasta, Questy]

Achmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0rSD9yH.png

HQbbKl7.png

8ErFWs9.png

strzalka.gifTYP: RPG

strzalka.gifSloty: 30

strzalka.gifIP: s63.mineserv.eu:7712

strzalka.gifPotwory: Tak.

strzalka.gifZwierzęta: Tak.

strzalka.gifPvP: Tak.

strzalka.gifPremium: Nie.

strzalka.gifNether: Tak.

strzalka.gifBialaLista: Nie.

--

mSCfImQ.png

Witam serdecznie! Dzisiaj o 14.00 zostanie otwarty serwer RPG z klasami. Na czym polegają klasy? Każda klasa odpowiedzialna jest za coś innego, co zmusza graczy do kooperacji i współpracy. Górnik zajmuje się wykopem minerałów, nie może natomiast wykonywać innych rzeczy. Rzemieślnik ma dostęp do craftowania, mnich do alchemii i enchantu, drwal do ścinania drzew i farmer do uprawy. Administracja nie ingeruje w sprawy gospodarki, to gracze sami ją tworzą! Questy na bieżąco będą dodawane przez naszych fabulatorów, na start daliśmy znikomą ilość, żeby nie wyjawić wszystkiego na raz! Dodatkowo będą dodawani kolejni Questerzy z eventowymi zadaniami. Kolejną innowacją jest zbieranie mPointsów rozdawanych przez naszych supporterów. (3 stopnia i wyżej.) Więcej nie ma sensu pisać, to trzeba zobaczyć! Enjoy! :)

EPBIXQa.png

540fU1u.png

UbL9La7.png

Zapraszamy, godzina 14:00

s63.mineserv.eu:7712

Opublikowano

Czyli rozumiem,że tylko jako rzemieślnik mogę przetwarzać swoje itemy?

Bo przecież jako górnik nie mogę craftować zbroi itd tak ?

Trochę bezsens bo ludzie mogą okradać :D

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam, to pionierem w takich serwerach w Polsce była Draperia, za czasów, kiedy serwerów 24/7 stało bardzo mało ;)(only serwery dedykowane, brak sensownych hostingów).

Niemniej rozejrzę się, bo wygląda ciekawie.

Nie podoba mi się jedynie ze screenów brak surowego klimatu - za mało klimatycznie ta mapa wygląda.

Opublikowano

Do administratora:

Grałem już kiedś na tamim servie i strasznie mi sie podobało. Zmien proszę na 1.5 to będę no-lifił z kumplami.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Był już kiedyś taki serwer. Mi ogólnie nie przypada takie coś do gustu, bo tak jak napisał kolega powyżej trzeba biegać i szukać drugiej osoby by coś zrobił, ale jeżeli będzie dużo osób grało to nie będzie z tym problemu więc spokojnie mogę polecić serwer amatorom takiego typu rozgrywki :)

@ dannyy1029

Nie chodzi Ci czas o taki serwer co na początku miałeś do wyboru 3 różne nację i masę różnych zawodów do wyboru oraz punkty honoru do zdobywania itd. ?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@up

Nie. Chodzi mi o server na którym do wyboru były 4 klasy : Drwal , Górnik , Farmer i Łowca

I było też główne miasto w którym wszyscy mieli działki itp.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...