Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kog maw AP

DjLonerin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie na temat kog mow'a pod AP. Wkoncu wszystkie jego skille są pod AP.Gram głównie AP mid więc uważam, że może on być dość interesujacy. Więc co uważacie na jego temat i jakie porady możecie mi podac

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Wiem, że jest zajebistym adc, ale widziałem go np. na streamie froggena gdzie gral on ap kog

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

AP kog był strasznie mocny w SII, jednak dostał kilka nerfów. Wciąż jest mocny jednak brakuje mu escape i ma słaby roam, do tego hp meta jednak trochę go kontruje.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Pod ap w sezonie 3 jest ok.

"w" dobre na hp mete. No i teraz często pickuje się postacie z poke, a kog ma całkiem dobry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Tak na prawdę, to jest do bardzo mocny pick, jeżeli chcesz gnębić enemy team pod turretem.

Kog to coś w stylu nidalki, ale ma można powiedzieć jeszcze większy burst, ze względu na spell skalujący się z życiem przeciwnika oraz slowem.

Imho... Dobre, ale ludzie zazwyczaj będą cię flameować...

Opublikowano

AP kog był strasznie mocny w SII, jednak dostał kilka nerfów. Wciąż jest mocny jednak brakuje mu escape i ma słaby roam, do tego hp meta jednak trochę go kontruje.

imho on ją kontruje swoim % hp dmg, w sumie to nie duże ale zawsze coś.

Kog Ap dość mocny, nawet praktycznie bez hp może coś zrobić w teamfighcie swoim ultem, fajny slow, chociaż po tym jak grałem pod ap uważam że AD jest mocniejszy

Opublikowano

imho on ją kontruje swoim % hp dmg, w sumie to nie duże ale zawsze coś.

Kog Ap dość mocny, nawet praktycznie bez hp może coś zrobić w teamfighcie swoim ultem, fajny slow, chociaż po tym jak grałem pod ap uważam że AD jest mocniejszy

Kogiem ap gdy będziesz bił w range aa to praktycznie już bedzięsz martwy, dodatkowo nie budujesz nic na attack speed więc i będziesz tym mało robił.

Opublikowano

nie nie nie jeszcze raz nie ! kog maw ap musialby bic z ulti a pod to trzebabylo by miec ok 4k many a jest to bez sens 0 as nie polecam isc kog ap jest to niewypal sa duzo lepsze picki nic nie kombinuj :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Kogiem ap gdy będziesz bił w range aa to praktycznie już bedzięsz martwy, dodatkowo nie budujesz nic na attack speed więc i będziesz tym mało robił.

40-50% As z Q się ma, z tego co pamiętam. a pierwszej części to nie zbyt rozumiem *_*

Opublikowano

Kog Ap jak i adc to late game champ, we early ssie, mid zaczyna coś grać a w late kosi, jednak nie ma on escape i dobry focus i tyle cię widzieli :)

pryn246.png

Opublikowano

Jest dobry, ale przez ~20min grają 4vs5, bo kog ssie w early jak nie wiem co. btw. wg mnie to najtrudniejsza postac.

Opublikowano

Imo, AP jest lepszy od AD. Rzadki pick ale jak juz go widze to na midzie pod AP. Slow, dobry range i harras ze skilli, najlepiej robic AP/AS

z ciekawosci zapytam, ma on napisane ad carry?

Opublikowano

Wg. mnie Kog'Maw nie nadaje się pod Ap - Co prawda jego skile są AP ale maksuje się w i e gdzie jednak to AP nie jest już tak potrzebne...

Opublikowano

Wg. mnie Kog'Maw nie nadaje się pod Ap - Co prawda jego skile są AP ale maksuje się w i e gdzie jednak to AP nie jest już tak potrzebne...

Tyle że AP kog to ulti z ok. 1sec cd z ogromnym zasięgiem. W i E to tylko miły dodatek, anyway E ma duży przelicznik więc.

Opublikowano

viable, ale po nerfach jednak nie tak mocny jak w polowie s2. ale jesli ogarnie sie ulti, w sensie zeby przewidziec gdzie pojdzie przeciwnik nadal mozna orac, tylko trzeba troche bardziej sie "napluc" z tego swojego ult niz wczesniej

Opublikowano

Tyle że AP kog to ulti z ok. 1sec cd z ogromnym zasięgiem. W i E to tylko miły dodatek, anyway E ma duży przelicznik więc.

Ale zauważ ile manny zżera ulti na Kog'Mawie - Chcąc być dobrym AP trzeba tam zrobić Archangel's Staff

Opublikowano

Ale zauważ ile manny zżera ulti na Kog'Mawie - Chcąc być dobrym AP trzeba tam zrobić Archangel's Staff

Na AP kogu rushuje się łezkę, nowe ulepszenie archangel staff'a działa dobrze na kogu.

Opublikowano

Pierwsze słysze aby postać która ma przeliczniki % z hp była controwana przez HP.

Kog'maw ap fajny jest polecam budować go bardziej pod AS/AP czyli

Berki-Malady-nashor-rabadon-gunblade(jeśli porzebujesz coś z survi ap/ad)-Tutaj albo warmog , GA lub jakiś item sytuacyjny.

Oczywiście podałem tutaj bulid którego należy stosować gdy jesteśmy już bardzo dobzi i wygrana to kwestia paru tf.

Opublikowano

Kog Maw'a nigdy nie widzialem pod AP, ostatnio zadko go widuje, lecz skoro lubisz AP Mid ( Ja tak samo ^^ ) to polecam ci postacie: Nidalee, Le Blanc. Nidalee Archangell staff i full ap a Le blanc AP/TANK. RoA, Relay i reszta ap ..

Chociaz gdyby Kog Maw'a zrobic tak jak Le Blanc ( AP TANK ) To moze by byl dobry ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kog AP to gowno na midzie. Ta procentowka duzo zdzialas AP midowi, ktory nie stackuje hp, a sam zje Cie na bursta. Zbyt pasywna gra przed mid-late. Slaby przeciwko miderom ze wzgledu na ulti, ktore bardzo latwo uniknac duzym CD (nie na ult, reszcie skilli). Brak esc systemu i jakiegokolwiek doskoku sprawia, ze nie mozesz przed niczym uciec, nie masz gankow i bardzo latwo Cie trafic ze skillshota. Maly movement speed.

[link=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...