Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wysyłanie logów (kameramod)? co zrobić żeby było dobrze...

puszekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mam kamera moda, używam go na 4-5 postaciach naraz.

z tego co wiem to blokuje on logi wysyłane przez metina to dobrze...

ale jest taka sprawa że jeżeli nasz metin nie wysyła logów to nie jest za dobrze co powoduje blokadę naszego konta. (mam racje?)

co zrobić żeby grac na kamerze + wysyłać logi?

czy rozwiązanie sprawy w taki sposób że na jednym komputerze mam metina z modem i wiadomo bocenie i takie tam... a na drugim komputerze czystego metina na którego się czasem loguje aby wysłał nam czyste logi czy to podziała ?:) jeżeli nie to jest jakiś inny sposób? i jak to jest z tym banowaniem dokładniej...

Opublikowano

bana dostajesz na to konto na którym używałeś hacków ... chyba ze po emailu cie zjadą jak masz tam konta zarejestrowane.

Opublikowano

bana dostajesz na to konto na którym używałeś hacków ... chyba ze po emailu cie zjadą jak masz tam konta zarejestrowane.

zauważyłem... ale co z tymi logami ?:

Opublikowano

Ja tam na wszystkie konta dostałem bana na danym e-mailu po 10 razem się już nie wkurwiam nawet :) Nie polecam grać na PL na botach hackach itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...