Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

world of tanks sprzedawanie kont

kagor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałem się zapytać czy legalne jest sprzedawanie kont do wota niby na allegro i innych serwisach widze że są normalnie na sprzedaż ale gdy zobaczyłem na regulamin wota pisze żę panuje zakaż to jak to jest ?

Opublikowano

Nie można sprzedawać kont do WoTa. Jak dojdą do tego co za konto sprzedajesz to dostaniesz bana na nie. Jak nie zrobisz żadnej wtopy, np zapomnisz zamazać nick to Cę raczej nie namierzą.

76561198001815076.png
Opublikowano

ok ale żadnych konsekwensji prawnych nie ma (grzywna itp.) jak by przypadkiem namierzyli ?

Opublikowano

Ban konta, tyle
Żadnych prawnych ;)
Żebyś się tylko wjebać nie dał

Chociaż kupujący może się przypierdolić, że bana dostał ;)
Wtedy nic nie poradzisz :c

shoob.png

Opublikowano

ja bym kupił jakies dobre konto za małą kaske:D a co masz na sprzedaz.aha i jak to wtedy ze ludzie na allegro wystawiaja i zadnye bany nie lleca:D dlatego nie podaje sie loginu tylko jakie czołgi:D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

witam chciałem się zapytać czy legalne jest sprzedawanie kont do wota niby na allegro i innych serwisach widze że są normalnie na sprzedaż ale gdy zobaczyłem na regulamin wota pisze żę panuje zakaż to jak to jest ?

Piecu nigdy nie widziałem żadnego twojego posta w wot ale dziwne widzieć cię w takim dziale :D

@temat Sprzedawanie kont nie jest legalne lecz z kupywaniem i sprzedawaniem kont wot nic nie poradzi.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...